Melnais MDMA HCl

rothschild33

Don't buy from me
Resident
Reaction score
46
Pārstrādāts MDP2P no 28578, izmantojot fosforskābi, pēc tam destilēts vakuumā. Apstiprināts ar nātrija bisulfītu. Pēc tam turpināja izmantot MDP2P ar Al/Hg, Leukarta-Vallaha un NaBH4 konversijām. Pēc tam katru no 3 procedūrām destilēja vakuumā un pārbaudīja ar Marquis reaģentu, kas uzrādīja violetu līdz melnu krāsojumu. Tagad šeit ir tas, kas kļūst neparasts, - gan titrējot ar 37% HCl, gan gāzējot ar HCl, izmantojot sērskābi, kas iepilināta HCl, un pēc tam iztvaicējot šķīdinātāju, pat bez karstuma iegūst piķa melnus MDMA kristālus. Visas trīs procedūras deva melnu MDMA.

Vai tas ir 28578 piemaisījums, vai arī ir veids, kā noņemt melno piemaisījumu?

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Es domāju, ka ar acetonu / h2o tīrs produkts ir tikai viens recrystslizer ar acetonu / h2o tīrs produkts jauks

hacke8

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
33
Sveiki, kungi, esmu saskāries ar šādu situāciju, gatavojot metamfetamīnu no pseidoefedrīna. Domāju, ka tās izraisa pārmērīga paskābināšana un ūdens. Šis melnais komplekss šķiet kā dzelzs hidroksīda koloīds, kas ir ļoti spītīgs, bet tie šķīst etanolā/metanolā un nešķīst citos organiskajos šķīdinātājos. Mans pēdējais risinājums ir izšķīdināt visas vielas bezūdens etanolā, ievietot tās puscaurlaidīgā membrānā un pēc tam ievietot mērglāzē ar destilētu ūdeni. Maisot, ļaujiet metamfetamīna hidrohlorīdam caur puscaurlaidīgo membrānu iekļūt ūdenī, bet melnais komplekss paliek puscaurlaidīgajā membrānā. Gala produkts ir ļoti tīrs un krēmīgi balts. Bet tas ir ļoti laikietilpīgs.

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Deals
12
Vēl tikai pirms nedēļas pētīju šim nolūkam paredzēto osmozes recirkulācijas ūdens filtru tirgu.

Pororo

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
46
Deals
12
Jūs varat mēģināt veikt pārkristalizāciju 2-3 reizes, piemēram, ja jums nav speciālu zināšanu, kā izšķīdināt koloīdus un noņemt sānu organiskos. Es nezinu, KĀ jūs kristalizējat, bet mana kristalizācija šādam nolūkam darbojas perfekti.

Šeit puisis iepriekš stāstīja par membrānu filtrāciju. Iespējams, tas ir tā vērts.