BMK Glicidāta pārveide no glicidāta uz P2NP līdz amfetamīna sulfātam ar Urushibara katalizatoru

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
74
Hei, draugi
Es tagad apskatīju dažus pavedienus un neatradu neko par amfetamīna sintēzi, izmantojot urushibaru (niķeļa hlorīdu un cinka putekļus(piemēram).
Biju lasījis, kā Bmk glicidātu pārvērst Bmk eļļā, laba informācija, ko iepriekš nezināju.
Bet es gribētu izmēģināt veidu bez dzīvsudraba hlorīda/nitrāta.
NaBH4/CuCl2 ir viens no variantiem, bet tas ir labāk lielos apjomos. Tas pats attiecas uz NiCl₂?
Es zinu, ka iznākumam nevajadzētu būt tik labam kā Al/Hg, bet bmk nav ļoti dārgs, es to varu dabūt par aptuveni 70$ par kilogramu, tāpēc, pat ja iznākums ir tikai 30%, tas nebūtu tik slikti, kā izklausās.
Es atradu šo informāciju par šo maršrutu:
(Varbūt tur ir dažas idejas, kā to izdarīt labāk)

Izšķīdina 4,0 g niķeļa hlorīda hidrāta (gaiši zaļi kristāli) 75 ml 95 % etanola, maisot un sildot līdz 50 °C. Kad sāls ir izšķīdusi, noņem maisīšanas stieni un pievieno 1 ml ūdens un 1 ml koncentrēta HCl.1 Kamēr šķīdums ir 50 °C temperatūrā, lēnām pievieno 5 g parastas Reynolds folijas, kas saplēsta 0,25 x 1,0 collas strēmelēs 1 g porcijās, maisot ar roku. Alumīnijs LĒGI reaģēs ar niķeļa sāli, metatēzes ceļā veidojot metālu Ni(s) kā tumši pelēku gabaliņu pulveri, kas nosēžas uz dibena. Reakcijas laikā rodas viegla ūdeņraža putēšana. Pievienojiet alumīniju ar tādu ātrumu, lai uzturētu vienmērīgu šūpošanos un uzturētu temperatūru aptuveni 50 °C robežās. Ņemiet vērā, ka tas var aizņemt līdz pat divām stundām! Al pievienošanas beigās visai zaļajai niķeļa sāls krāsai jābūt izvadītai. Ja krāsa paliek, pievieno vēl vienu gramu alumīnija un gaida, līdz šķīdums attīrās. Nogulsnēto niķeļa pulveri pievienoja 100 ml 20 % NaOH šķīduma un 30 minūtes manuāli maisīja 60 °C temperatūrā. NaOH pārpalikumu dekantē un niķeli mazgā ar 5 x 100 ml destilēta ūdens alikvotiem, lai atdalītu lieko bāzi. Šajā brīdī Urishubara niķeļa katalizators ir sagatavots un gatavs reducēšanai.

Izšķīdina 5 g tīra fenilnitropropēna 50 ml etanola un pievieno Ni šķīdumam.2 Tagad lēnām pievieno 3 ml koncentrēta HCl3 un 1 g sasmalcināta alumīnija, maisot ar rokām. Alumīnijs lēnām izšķīdīs ar spēcīgāku ūdeņraža izšļakstīšanos nekā pirmajā posmā. Sākumā ir svarīgi uzturēt labu maisīšanu ar stikla maisīšanas stieni. Magnētiskās maisīšanas mēģinājumi radīs vilšanos, jo niķelis ir feromagnētisks un pielīp pie maisīšanas stieņa, novēršot reducēšanai vajadzīgo virsmas laukuma iedarbību. Kad alumīnijs ir izšķīdināts, pievieno vēl trīs mililitrus HCl un vēl vienu gramu Al. Atkārtojiet skābes un Al pievienošanu, līdz ir pievienoti 10 g Al un aptuveni 30 ml HCl. Alumīnijs reaģē lēni. Paredzams, ka pievienošana aizņems aptuveni sešas stundas, ilgāk, ja temperatūra ir zemāka par 50 °C. Līdz beigām nav nepieciešama pastāvīga maisīšana, tikai laiku pa laikam maisījumu kārtīgi samaisa.

Kad viss alumīnijs ir pievienots un lielākoties sadalījies, uzmanīgi maisot, lēnām ielej 30 g NaOH šķīdumu 100 ml H2O. Lietojiet aizsargbrilles un esiet uzmanīgi! Bāzes neitralizācija ir ļoti eksotermiska! Pēc 30 minūtēm visas alumīnija nogulsnes izšķīdīs apakšējā ūdens slānī, un virsū izveidosies jauks oranžs spirta slānis, kas smaržo pēc amīna. NaOH nešķīdina niķeli, tāpēc tas paliks peldēt starp abiem slāņiem, bet tas nerada lielas problēmas. Galu galā tas nav indīgs kā dzīvsudrabs vai kas cits! Tagad dekantējiet augšējo oranžo organisko slāni un destilējiet spirtu līdz oranži smirdīgam sīrupam, kas ir pilnīgi atšķirīgas smaržas nekā P2NP. Izšķīdiniet šo labumiņu acetonā un lēnām pievienojiet sērskābi, lai nogulsnētu amīna sulfātu. Voila!!!!!! apmēram 3 g gaiši dzeltena amfetamīna sulfāta.

Tas ir ļoti neliels mērogs, un es gribētu to izmēģināt, bet mani tomēr interesē citu cilvēku, kuriem ir pieredze šāda veida lietās, domas.
Es esmu iesācējs un tikai sākumā, lai saprastu visu, ko biju lasījis pēdējos divus mēnešus. Esmu gatavs, man ir viss nepieciešamais aprīkojums, bet pirms es sāku, es gribētu iegūt labākās zināšanas.
Tātad, laipni lūgti manā pirmajā pavedienā.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Sveiki, pirmo reizi iesaku jums sekot jau mūsu forumā aprakstītajām sintēzēm. Tur ir kopsavilkums par amfetamīna sintēzi. Jūs varat sākt ar Al/Hg ceļu. Manuprāt, tas ir labākais variants iesācējam.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Interesanti :) Vai ir iespēja, ka jūs varētu publicēt šī maršruta oriģinālo avotu?

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Paldies, arī tur atradu daudz papildu noderīgu saišu.