Ja tiek veikta tikai pārkristalizācija, es ieteiktu šo ceļu. Es pats to neesmu darījis, jo man nebija kokaīna tādā daudzumā un vajadzībās, bet tam jāstrādā 200%, ņemot vērā visu, ko zinu par kokaīna hcl un tā fizikālajām īpašībām.
Jūs varat vispirms izmēģināt ar mazāko daudzumu, lai redzētu, kā tas darbojas, un pielāgot šo ceļu. 2-3 gr - ok.
1. nelielam daudzumam, piemēram, 2-3 gr, ir vajadzīga apaļa dibena kolba, 50 ml.
2. Ievietojiet iekšā kokaīnu un pievienojiet acetonu nelielā tilpumā, sākumā var būt 3-4 ml acetona uz 1 gr vielas. es tiešām nezinu kokaīna hcl šķīdību karstā acetonā, tāpēc jums tas jāpielāgo pašiem.
3. kolbu ar kokaīnu uzsildiet karstā ūdenī. varat izmantot karsta ūdens pannu vai karsta ūdens strūklu, neatkarīgi no tā, ko vēlaties. es domāju, ka ūdens T ir aptuveni 50-60 °C.
4. nelielās porcijās pievienojiet vairāk acetona, ja tas nav pilnībā izšķīdis. un atkārtojiet 3. soli.
5. visu šo šķidrumu iemet PP kristalizācijas spainī un pārnes uz saldētavu.
Svarīgi: kristalizācijas spainītim jābūt noslēgtam, lai novērstu konvekciju ar gaisu saldētavā!!!
darbs ir paveikts.
lielākam daudzumam proporcionāli mērogojiet.
Jūs varat man pateikties ar pāris gramiem savas lietas, ja tas palīdzēs.