- Solutions
- 4
- Reaction score
- 1,071
- Deals
- 1
Kā tas izskatās jums? Es darīju vairākas lietas. Uzkarsēju amonija hlorīdu un formaldehīdu ar alihna kondensatoru un 110° pagrieziena vakuuma veidgabalu virsū un vakuumsūkni uz dažām stundām, atvēsināju un filtrēju. Tad es pāris stundas destilēju šķidrumu vakuumā un kondensēju destilātu, atvēsināju to un filtrēju. Tad es to kondensēju un filtrēju vēl pāris reizes. Es paņēmu filtrātus Nr. 3-5 un refluksēju tos 30 minūtes metanolā, ko divas reizes destilēju no vējstikla mazgāšanas šķidruma kannas, un divas reizes karsti filtrēju. Ļāvu tam atdzist saldētavā, atfiltrēju kristālus un tad tos noskaloju ar šķidrumu, ko destilēju no 3 balinātāja krūžu apakšdaļas ar 60 ml acetona, ko atstāju ārā uz nakti un dekantēju. Es paņēmu nedaudz etilacetāta un tajā izšķīdu 2-b-4-mp, tad pievienoju iepriekšējās diskusijās iegūtos kristālus un 2,63 gramus NaOH un 100 ml ūdens. Uzkarsēju to 60 °C temperatūrā apmēram 30 minūtes. Tad es to destilēju vakuumā, līdz šķidruma palika ļoti maz. Tad es pievienoju nedaudz acetona un sālsskābes, līdz mani ph papīri uz grāmatiņas izskatījās pēc 5. Es to uz ilgu laiku ieliku saldētavā. Tas ir tikai mans aptuvenais atmiņu stāsts par to, kas notika. Kad es atgriezos, tas bija šķidruma apakšā. Nekad iepriekš neesmu redzējis šo konkrēto lietu. Nekad to nejutu. Neesmu to nekad nogaršojusi. Tas nešķīstu ne absolūtā acetonā, ne absolūtā izo.
Tas noteikti nav nekas no tā, ko es sākumā ieliku kolbā. Tas nesmird pēc amonjaka un noteikti ne pēc 2-b-4-mp, paldies Dievam, es nekad neizdzēšu šo smaku no deguna.
Es nedaudz sadedzināju, tam nebija izteiktas smaržas. Tam bija smarža, bet nekas tāds, ko es varētu apzīmēt ar pirkstu. Dūmi man nededzināja degunu un neradīja acu asarošanu. Vai tas izskatās pēc kaut kā, ko man vajadzētu saglabāt? Kāds ir nākamais tests?
Tas noteikti nav nekas no tā, ko es sākumā ieliku kolbā. Tas nesmird pēc amonjaka un noteikti ne pēc 2-b-4-mp, paldies Dievam, es nekad neizdzēšu šo smaku no deguna.
Es nedaudz sadedzināju, tam nebija izteiktas smaržas. Tam bija smarža, bet nekas tāds, ko es varētu apzīmēt ar pirkstu. Dūmi man nededzināja degunu un neradīja acu asarošanu. Vai tas izskatās pēc kaut kā, ko man vajadzētu saglabāt? Kāds ir nākamais tests?