Kokaīna brīvā bāze, izmantojot cepamo sodu vai amonjaku

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Piezīme, kas peldēt pielāgotsvārdos, kā peldēt teiktu vai labprātāk darītu.

Lielā metāla karotē, vecā dzelzs (bez SS). No "karotes" daļas nolieciet rokturi, lai tas varētu stāvēt pats par sevi. Padariet to stabilu.
Apvienot 1 gramu kokaīna hcl un ½ gramu cepamās sodas (jo lielākajai daļai cilvēku tas ir vieglāk pieejams, nevis amonjaks, bet zemāk vairāk. ). Uzmanīgi piepildiet karoti ar ūdeni līdz tās tikai galva zem un gaidiet, kamēr viss ir izšķīdis. viss, kas palicis un jāpalīdz izšķīdināt, jau jāizņem.

Novieto karoti ar visām trim sastāvdaļām uz vidēji augstas līdz augstas uguns, līdz visa dzeramā soda ir beigusi burbuļot. Vienkārši lēni. Vislabāk ir kā tāds dīķis, kas ir sasalis. Nedomā, ka esi gatavs, un, ja šķiet, ka viss ūdens pazudis, vienkārši spēlējies ar karoti un liesmu un esi mierīgs.. viss būs labi.

Jūsu kokaīna brīvā bāze parādīsies karotes apakšā nedaudz duļķainā krāsā, kas palikusi. Frībāze būs dzeltenīgi zeltainā krāsā.

Turiet karoti un no plaukstas locītavas mēģiniet ļaut karotei kustēties tā, lai tā virzītos pretēji pulksteņrādītāja rādītāja virzienam. Izlej atlikušo ūdeni ar virsū peldošām atliekām. Piepildiet karoti ar svaigu aukstu ūdeni virs brīvās bāzes. Tagad ar asu,
ar asu nazi, kas nav rīvēts, ar vienu kustību savāc frībāzi no karotes un ļauj tai nokrist uz keramikas šķīvja. Tagad ar karoti viss ir izdarīts.

Tagad nolieciet šķīvi un ļaujiet liekajam ūdenim nokrist. Neuztraucieties, brīvā bāze sasveroties nemaz nekustēsies. Ar papīra dvieli uzmanīgi noslaukiet visus
atlikušo ūdeni no frībāzes gabaliņa.

Ar to pašu, neslīpētu nazi pārbrauciet ar to pašu nazi uz priekšu un atpakaļ pāri frībāzei. Tas ātri pārvērtīsies no eļļaini dzeltenīgi zeltaina kunkuļa.
par baltu, cietu kā klints, apmēram minūtes laikā. Kad tas notiks, pārtrauciet lietot nazi.

Tagad ar asu skuvekļa asmeni uzmanīgi nokasiet balto brīvo bāzi kaudzē. Ar vidēja izmēra metāla karotes apakšdaļu uzmanīgi sasmalciniet brīvo bāzi smalkā pulverī.

Šo nākamo daļu visi izlaiž, bet tā ir vissvarīgākā, lai iegūtu tīru frībāzes kokaīnu.
Ja izlaidīsiet šo daļu, jūs noteikti smēķēsiet arī freebase amfetamīnu un freebase efedrīnu.

Paņemiet nelielu dzeramo glāzi un piepildiet to ar apmēram 2 collas svaiga auksta ūdens. Tagad ūdens glāzē ielejiet sauso frībāzes maisījumu.
Maisiet frībāzi apmēram minūti. Tādējādi no freebase tiks noņemtas visas amfetamīna, metamfetamīna, efedrīna un psuedefedrīna pēdas.
jo tie visi izšķīdīs ūdenī, bet kokaīna frībāze NEizšķīdīs.

Par šo soli gandrīz neviens nezina, un tas ir vissvarīgākais. Pretējā gadījumā, neatkarīgi no tā, kādu soli jūs nolemjat izmantot, lai izgatavotu frībāzi.
(lai arī alumīnija folija, amonjaks, biogļūdeņradis u. c.), jūs līdz galam nesīsiet visus šos piemaisījumus. Tie sabojās jūsu kokaīna kāpumu, ticiet man!

Kad esat apmēram minūti samaisījis frībāzi un ūdeni, uzmanīgi izlejiet ūdeni un frībāzi uz kafijas filtra papīra.
Stikla glāzē var ieliet svaigu ūdeni un pagrozīt to, lai savāktu frībāzi, kas palikusi, ielejot to filtrpapīrā. Tagad vienīgā viela, kas palikusi filtrpapīrā, ir tīrākais frībāzes kokaīns, kādu jūs jebkad pieredzēsiet!

Kad viss ūdens ir izgājis cauri filtrpapīram, tīro kokaīna frībāzi var izliet uz tīra šķīvja.
Ļaujiet tai nožūt vēl apmēram 3-4 minūtes un smēķējiet. Bet saglabājiet kontroli... jūs esat saimnieks. tas kalpo jums, nevis otrādi...

padoms: uzmetiet džountu un pārkaisa sasmalcinātu smalku līniju freebase pār hasj (arī nezāles), bet hasj dod perfektu līdzsvaru up un dowen. Nav para para uzvedības... nav spriedzes nav stresa un, ja paveicas īstajā brīdī, jūs iemiegat un saglabājat pusi citam brīdim... ciao

Kopējais sagatavošanās laiks: 30 minūtes"

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,103
Deals
1
Man tas ir tik srtrange, ka jūsu amats atspoguļo citu eiropiešu kontu, bet mana frībāze peld virs ūdens, tāpat kā video šajā vietnē. Es velku to uz karotes papēža ar penni vai nazi. Es parasti nosveru savu un daru 1/3 bs kokaīna hclg kokaīna (100 mg bs uz 300mg C HCL)o. Sodiim karbonāts arī darbojas labi es saskaitīšu kā >viens-viens tūkstotis, divi viens tūkstotis un apstājos pie 3 un ļauju tam reaģēt. Kokaīna bāze iztvaiko 208f temperatūrā, kas ir tieši zem ūdens viršanas punkta, tāpēc, ja tā vārās, ir pārāk karsta. No krāna ūdens temperatūrai ir nepieciešamas apmēram 7 sekundes, lai tas kļūtu karsts. Ja ticat ķīmiķiem, pirolīzes produkts , annhidroekgonīns, sāk veidoties pie 300f un maksimāli var ražot pie 400f. Šī ķīmiskā viela ir veids, kā viņi var noteikt, vai jūs to smēķējāt vai šņaucāt. Tas inhibē arī muskarīna acetilkolīna receptorus, kas var izraisīt sasprindzinājumu un sāpes krūtīs, Tas ir šķidrs istabas temperatūrā un ir eļļa, kas nevēlas degt tavā pīpē vai stublājā. Butāna šķiltavas liesma ir aptuveni 3500f, tāpēc lieki teikt, ka, ja tu to sadedzini, tu ražo daudz annhydroecgonine. Es to dedzinu, un tas liek man zvanīt ausīs, kas ir "zvana zvaniņš", uz ko lielākā daļa cilvēku tiecas, bet tas acīmredzot nav īsti labi jums. Esmu dzirdējis, ka regulējama e-dab iekārta, kas iestatīta uz 300'sF vidu, ir nākotnes ceļš. Arī plazmas šķiltavas ir daudz vēsākas nekā butāns, ap 800f, es parasti tiešu liesmu uz 3 sekundēm un pēc tam atpakaļ uz 3 sekundēm. Vai dažās valstīs ir grūti dabūt sal amonjaku? šeit katrā pārtikas veikalā tas ir 30 % šķīdumā. Ph ir 9-10, kas daudziem cilvēkiem ir mazliet karsts, jo bāzes kokaīna ph ir zems - 8. Jūs varat to pievienot savai karotei, tas galu galā reaģēs istabas temperatūrā, bet tas, ko jūs saņemsiet, būs kā pulveris, jo ūdens nav pietiekami karsts, lai to izkausētu. Tradicionālā brīvās bāzes metode ir izšķīdināt hcl ūdenī, pievienot nepolāru šķīdinātāju (heksānu, dietilēteri u.c.) un visu neitralizēt līdz aptuveni 9 ar amonniju un sakratīt . Neitralizējot hcl, C migrē uz nepolāro šķīdumu, kas tiek atdalīts un iztvaicēts, atstājot diezgan tīru produktu atkarībā no jūsu NPS. Ja jūtat, ka tajā ir amonjaks vai NPS, varat to sasmalcināt un izskalot ar h2o. Es jau agrāk esmu gatavojis kreku ar tumsas antacīdu. Ja vēl kāds ir ļoti aizrautīgs, es labprāt par to pastāstītu sīkāk. Man ir tādi jautājumi kā... ja C hcl sajauc ar h2o, es zinu, ka tas sajauc 50% 7ph , C1+, h30 un cl- No kurienes rodas elektrons, kas slāpē kokaīnu 1+? Vai kokaīns var sacietēt anjonu stāvoklī (1+)?