kristalizācija

spdm66

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Sveiki, es esmu jauns lietotājs šajā forumā, un es vēlos lūgt palīdzību.
es izgatavoju metkatinonu, izmantojot psedefedrīnu, kmno4 kā oksidētāju un ūdeni kā šķīdinātāju, samazināju ph līmeni līdz 5,5 ar hcl, ieguvu apmēram 700ml kopējās masas (jā, es visu filtrēju un es domāju, ka ieguvu 700ml dzidra šķidra metkatinona).
Es ieliku visu pyrex traukā, ieslēdzu plīti 60-70 grādos pēc Celsija un iztvaikoju visu ūdeni, man palika apmēram 10 ml biezas gļotvielas (baltā/dzeltenīgā krāsā).
Vai kāds var man palīdzēt un pateikt, kā to tālāk kristalizēt līdz hcl formai?
Vai es kaut kur kļūdījos? Ja jā, tad, lūdzu, pastāstiet man.

Paldies par jebkādu palīdzību

betaketolove

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
jums vajadzētu izmēģināt acetona zibspuldzi
tas nozīmē, uzlej aukstu acetonu uz biezas gļotvielas (ja nav par vēlu), un kristāliem vajadzētu izkristalizēties no šķīduma.
ja sintezators nav sabojāts jau no paša sākuma.
jums vajadzētu izlasīt kristalizēšanas pamācības forumā (piemēram, par mefedrona kristalizāciju).
VAI
atstājiet šķīdumu lēnām iztvaikot
pastāstiet mums, kā veicas
https://www.erowid.org/archive/rhodium/chemistry/equipment/rextal.acidbase.html < labi izlasīt

Last edited:

spdm66

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Es atstāju to lēni iztvaikot un man palika tāda kā pasta, neesmu redzējis, ka veidojas kristāli, pasta man atgādināja amph, bet citādā veidā. Pasta kļuva arvien sausāka, es to izklāju uz stikla plāksnes un rūpīgi izžāvēju cepeškrāsnī 60 °C temperatūrā, pastāvīgi pārbaudot, un man palika balts/dzeltens sauss pulveris, kas ļoti viegli sasmalstēja, es ieņēmu 100 mg, izmantojot insuflāciju, un sajūta bija ātra/ mazliet eiforiska. Tas ir dīvaini, ka es neredzu vizuālus spīdošus kristālus, bet, kad es to sagrūstu, es dzirdu plaisāšanu, tāpēc es domāju, ka tā ir hcl forma (var kļūdīties).Liels paldies, es ļoti novērtēju jūsu padomu par aukstā acetona metodi un drīz to izmēģināšu (šķiet, ka tas ir daudz ātrāks veids, kā iegūt kristālus).

Btw, vai jūs domājat, ka šis pulveris, ko es dabūju, ir metkatinons? tas sāp degunu gandrīz tāpat kā metamfetamīns.

betaketolove

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Ja jūs izmantojāt erowid sintēzi, un viss darbojās labi, tad jā, tas ir methcat
Tev jau vajadzētu sajust sekas, es pieņemu
Kā jūs izvilkāt pseidotehnoloģiju?

spdm66

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Es iebēru baltas pse tabletes burciņā, kas piepildīta ar 150 ml destilēta ūdens, un sildīju to mikroviļņos, līdz šķīdums sasniedza 70c, tad pagaidīju, kamēr tas atdzisīs, atdalīju dzidro saturu caur dubulto kafijas filtru uz otru burku un atkārtoju procesu ar pirmo burku vēl 2 reizes. Man palika apmēram 400-410 ml pseidonīma šķīduma (40-50 ml tika zaudēti kafijas filtru dēļ). Es domāju par pseidokristalizāciju, bet neredzēju jēgu, jo izmantoju atšķaidītu kmno4 šķīdumu otrā burkā.

8n398k20k280

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Ar ko es varētu aizstāt kmno4 oksidētāju?

betaketolove

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Man šī lieta ir visā tīklā (joprojām - es esmu pārsteigts) > Džonsa reakcija atdzesētā šķīdumā , bet tas ietver daudzus citus soļus, jūsu labākā izvēle ir atdzesēts kmno4 šķīdums, varbūt hcl skābā šķīdumā (neuzticiet man par to> ja vēlaties hcl... ).
ja jūs to izmantojat savam priekam, tad etiķa lietas palīdz.. bet es ieteiktu nelietot tik daudz perm (puse no p/eph).. lietojiet vairāk kā 1:4 etiķa perm uz sudo.. atkal, etiķa sāls ir nestabils, bet to var izžāvēt līdz "kaut kam" eļļainam, turpmāka pārkrāsošana un atdzesēšana var palīdzēt - es nezinu , es to vēl neesmu mēģinājis, nevajag IV šo lietu lūdzu
pamēģiniet žāvēt acetonu/alkiju PĒC, kad esat ieguvis sudo/eph diezgan spīdīgā formā, UN tad izmantojiet to reakcijā..
un varbūt, ja jūs "pamodīsieties" (es to nedarīju, es to ienīstu), jūs izgatavosiet metamf.

betaketolove

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Es domāju, ka Mno2, bet neuzticieties man par to. *Varbūt* derēs jebkurš oksidētājs, bet citos apstākļos,
Es izmēģinātu h2o2 vai hloru, bet tie izklausās skeptiski/netīri... Jūs varat pasūtīt perm no dažādām tīmekļa vietnēm, bet esiet uzmanīgi ar daudzumu un muitu... Es viņiem vienkārši teicu, ka izmantoju to akvārija tīrīšanai, bet vecie muitnieki nespēj saprast šo lietu, ja tā nav vispārpieņemta muitas lieta
Esiet uzmanīgi , kā vienmēr

betaketolove

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Es neizmēģināju pārkristalizēšanas procesu , jo lasīju, ka organiskās skābes un betaketoni nav ļoti stabili, bet jā: jūs varat iegūt kādu sausu tā formu.
Es tiešām vēlētos, lai tik vienkārša sintēze būtu iespējama ar hcl un gariem kristāliem... Es mēģināšu veiksmi vēlreiz
Labs pavediens, labs forums.. atvainojos par trīskāršo ierakstu, es nezinu, kā rediģēt ziņojumus

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
152
bkmdma kristāli. Acetons - 2 ml uz gramu + H2O 1 ml uz gramu pulvera

Attachments

• fCzVsHIqw7.jpg
    fCzVsHIqw7.jpg
    1.9 MB · Views: 166