DIY sērijveida reaktora konstrukcija, 200 l

TotalSynthesis

Don't buy from me
New Member
Reaction score
46
Sveiki kopā,

es tikko atradu kaut ko noderīgu, kā pašam uzbūvēt 200 l partijas reaktoru. Tas ir 200 l nerūsējošā tērauda tonna, ko var iegādāties lauksaimniecības preču veikalos. to izmanto piena uzglabāšanai. labākai izolācijai tam ir 2 sienas ar vakuumu starp tām.

ZkI510KLcM

ideja par pašu tvertni:
0z6d7YQFPa

un vākam:

Z5qMw7PL1r

Lai to uzbūvētu pats, nav pat jābūt ļoti talantīgam.
Nerūsējošais tērauds nav ideāls, bet varētu būt pietiekami labs lielākajai daļai vai daudziem izmantošanas gadījumiem, un papildu apsildei var izmantot kaut ko ārēju, piemēram, plīti.

Neesmu pārliecināts par nerūsējošā tērauda metināšanu, cik tas būs viegli, bet atrast kādu, kas varētu piemetināt šos 3 savienotājus uz tona, nebūs grūti vai dārgi.

Es atradu vairākus lietotus par 50-150 €.

ko jūs par to domājat?

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Manuprāt, galvenā koncepcija ir forša, bet produkta izplūdes atveres piemērošana apakšā man būtu jēgpilnāka + pievienot kaut ko, kas liek reakcijas masai plūst caur atveri pilnībā bez pārāk lieliem atlikumiem, neapdraudot maisītāju, arī būtu lielisks papildinājums!

Turklāt man interesanti, kā parastais nerūsējošais tērauds darbotos spēcīgām skābēm? Es dzirdēju, ka kāds šeit izmantoja nerūsējošā tērauda maisītāju, kas vienkārši pazuda skābā šķīdumā, ko viņš mēģināja maisīt.

tweaker2

Don't buy from me
Resident
Reaction score
20
Nerūsējošais tērauds un skābe ir liels aizliegums pat zemā koncentrācijā

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Es meklēju ķīmiskām vielām noturīgu krāsu un atradu šo... Nav ne jausmas, vai labs vai ne, ka 200l reaktors.

Ķīmiski izturīga epoksīdsveķu krāsa iztur gadu sērskābē un sālsskābē!

Lietojumiem, kur nepieciešama īpaša ķīmiskā izturība, īpaši pret skābēm, degvielām un eļļām, Master Bond ir izstrādājis EP21AR. Neatkarīgi no tā, vai tas ir pārklājums, oderējums, līmēšana vai blīvēšana, šis divkomponentu epoksīdsveķu savienojums spēj izturēt skarbu, skābu vidi, tostarp ilgstošu iegremdēšanu 96-98% sērskābē un 36% sālsskābē ilgāk nekā gadu.

Ar dielektrisko stiprību 400 V/mil EP21AR ir izturīgs un stabils epoksīdsveķu materiāls, kas ir arī lielisks elektriskais izolators. Tās termiskās izplešanās koeficients ir 45-55 ppm/°C, un tā ir izmantojama no -60°F līdz +275°F. Tā nodrošina augstas stiprības, nodilumizturīgas saites ar stiepes izturību virs 10 000 psi, bīdes izturību virs 2 700 psi un spiedes izturību virs 14 000 psi pie 75°F.

EP21AR ir viegli lietojams, tā maisījuma masas attiecība ir 2:1, bet maisījuma viskozitāte ir 10 000-15 000 cps. Tas ir 100% reaģētspējīgs, bez šķīdinātājiem vai atšķaidītājiem, un to var vienmērīgi uzklāt jebkurā biezumā. Šīs epoksīdsveķu masas darbmūžs ir 45-55 minūtes apkārtējās vides temperatūrā 200 gramu partijai, un tā sacietē istabas temperatūrā vai ātrāk paaugstinātā temperatūrā. Tā labi saistās ar visdažādākajiem substrātiem, tostarp metāliem, stiklu, keramiku, cementu, vulkanizētām gumijām, koku un daudzām plastmasām.

EP21AR ir iepakots pintu, kvartālu, galonu un 5 galonu konteineru komplektos. To plaši izmanto dažādās rūpniecības nozarēs, tostarp naftas un ķīmiskajā apstrādē, tehniskajā apkopē un remontā, optikā, metālapstrādē, iekārtu ražošanā un elektrotehnikā/elektronikā.

edy's

Don't buy from me
Resident
Language
🇳🇱
Reaction score
46
Unclen venster risina problēmu ar ugunsdzēšamā aparāta iekšpuses pārklājumu, es domāju, ka šajā traukā tas paveiktu savu uzdevumu.
Labs darbs mate .
Elpas domāšana no kastes!!
Es domāju, ka jūs palīdzēja daudz cilvēku, lai nokļūtu šeit mērķi👍
Gudrs domāšana,man patīk šī kopiena un kā tas ir padarīt improvizācijas un idejas atklātā aizpildīt nepilnības, ko draugi šeit.helping out padarīt sūdi iespējams par labu darīt to, ko mēs love.fuck standers. Un atvērt jaunas durvis kopā
Realy tas voren strādā .proud to be part of this
Mīlestība starteris par tās drosmi un uzticību, lai sasniegtu brīvību katram dalībniekam.
Mīlu jūs visus
Tas ir sūdi, kas palīdz ,dalīties ar idejām.dont turēt atpakaļ!!!! Mīlu to🥰😄👍

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Un šajā tēmā par APAAN pārveidošanu uz P2P es atradu citus produktus metāla reakcijas trauku aizsardzībai:

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Sveiki, vai projekts ir pabeigts? Vai tas izdevās?

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Tā kā es atradu salīdzinoši lētu produktu.
Clearnet:

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Jauks cilvēks, vienīgā problēma, ko es šeit saskatu, varētu būt nerūsējošais tērauds, jo tas nav izturīgs pret dažām ķimikālijām, ko izmanto vairuma izplatīto zāļu ražošanā.

Patiesībā mēs pārtraucām tērzēt šajā tēmā.
Man šķiet, ka pēdējais, ko mēs mēģinājām apspriest, bija jautājums par to, kā pārklāt nerūsējošā tērauda tvertnes, lai tās būtu piemērotas zāļu ražošanai.

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Es arī domāju, ka ar nerūsējošo tēraudu būs grūti, bet paldies par ātro atbildi.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
303
Milzu rūpnieciskās tvertnes tiek apstrādātas ar HF (jā, tas ir paradoksāli smieklīgi), lai tas veidotu fluorīda iekšējo slāni, kas esot noturīgs pret konk. H2SO4... to esmu dzirdējis kā praktisku pasākumu, bet nekad neesmu to izmēģinājis, lai gan esmu pārliecināts, ka teorijas ir daudz, vienkārši ir jāizstrādā dokumentācija, polimēru materiālu iekšējais pārklājums arī ir ļoti loģisks.