Hei,
Es gribētu ieteikt (mazliet vieglāku veidu) vienkārši iet taisni jau bromētu produktu 2b4m, to var iegādāties no Ķīnas vai no vietējā pārdevēja.
Vai jums ir izplūdes gāze? Tas ir ļoti svarīgi. Tās bromu, ar ko jums būs darīšana, ja jūs nebūsiet gatavs, jums būs kaitējums.
Ja jums ir 3 m maska, lūdzu, iegādājieties ABKFG (vai kaut kā tamlīdzīgi - nosaukums) filtrus, tie ir paredzēti amonijam un skābēm.
Ja vēlaties sākt ar stikla traukiem, jums ir vajadzīgi skavas un daži stieņi, kā arī rezerves mērglāzes (tās bieži lūzt). Kolba ar apaļu dibenu + rezerves kolba (vēlams ar vairākiem kakliņiem, lai uzstādītu termometru un kondensatoru, ja tas ir nepieciešams).
Lodīši + termometri vienmēr ir labāk, ja ir rezerves daļas
50 ml, 250, 400-500 ml, 1000 ml ir labs komplekts.
50 ml skābes mērīšanai (ja izvēlaties 100 g 4 bk partijas).
250 MA 40 % aq, ja esat izlēmuši šādi.
400-500 šķīdinātājam, un 1000 būs ledusskapī galīgajā posmā.
Tas bija mans veids
Citādi piltuves atdalītājs ir noderīgs, lai atdalītu slāņus, pārējo var darīt pudelē vai apaļdibena kolbā un lēnām pievienot vairāk stikla, kad sajutīsiet vajadzību. Kopumā 4 mmc var veikt bez stikla. Koncentrējieties uz izplūdes gāzēm, 50 eiro, kas izgatavoti no PP ventilācijas atveres, darīs savu darbu, tikai pārliecinieties, ka tās ir no PP materiāla, tā ir izturīga (vismaz PP).
Tomēr kāpēc jūs izvēlējāties šo veidu? Es domāju, kāpēc jūs vēlaties bromēt 4MP. Pirmajā reizē būs vieglāk, ja izmantosiet gatavu, kā es teicu tālāk. Tad jums vajadzēs mazāk pūļu, būs vairāk "sodīt par kļūdām", ja tādas gadīsies.
Jūs varat darīt tā saukto "sakrata un cep", viss, kas jums nepieciešams, ir izšķīdināt 4 bk (2b4m) nepolārā šķīdinātājā, piemēram, tūlenā, etiletil acetātā atkarībā no tā, kā to vienkārši nopirkt, nākamais solis ir ielejot tajā MA 40%, ja jums ir silda maisītāju, to var izdarīt tajā pašā dienā, ja nav - jūs varat sakratīt dažas reizes dienā un pēc 24-48 h (ja jūs izvēlaties, piemēram, tūlenu - bet tas ir lipīgs un man personīgi nepatīk). Tad izmanto piltuves separatoru, lai pēc tam veiksmīgi paskābinātu. Jums vajadzētu iegādāties arī termometru, lai pārbaudītu, kādu temperatūru nodrošina jūsu saldētava, jums būs nepieciešams tur uzglabāt acetonu un 4mmc pēc paskābināšanas.