- Solutions
- 2
- Reaction score
- 599
Cienījamā Breaking Bad kopiena,
Es esmu Koko, esmu aktīvs DN kopš dažām nedēļām.
Kopš 4-5 mēnešiem es veicu misiju, lai izprastu amfetamīna frībāzes sintēzi.
Galvenokārt es meklēju 2 sintēzes metodes:
1. Amfetamīna brīvās bāzes ražošana no P2NP un dzīvsudraba (II) nitrāta.
2. Amfetamīna brīvās bāzes ražošana no APAAN
Lai gan man nav problēmu piegādāt visus prekursorus 2. sintēzes metodei, esmu ieinteresēts (pētniecības nolūkos) izmantot arī 1. sintēzes metodi. Lai varētu labāk izprast visu ražošanas procesu.
Pēc Dread & BB skenēšanas esmu atradis vairākus (potenciāli) uzticamus P2NP piegādātājus, bet joprojām trūkst atrast kādu, kas varētu piegādāt dzīvsudraba (II) nitrātu Eiropas Savienībā.
Man ir piegādātāji Ķīnā/Indijā, kas varētu piegādāt dzīvsudraba (II) nitrātu par 1 850 €/KG, ieskaitot ekspressūtījumu un muitošanu, bet es neesmu pārāk apmierināts ar šāda karsta produkta sūtīšanu caur vairākām muitas pārbaudēm, tas ir pārāk riskanti.
Ir dažādi Eiropas uzņēmumi, kas pārdod šo produktu, bet tikai reģistrētiem uzņēmumiem un ar daudziem ierobežojumiem.
Es būtu priecīgs, ja šeit atrastos kāds, kas varētu palīdzēt un varbūt dot man saiti uz uzticamu DN pārdevēju vai citu veidu, kā to pasūtīt (piemēram, kā Nitrochemis P2NP).
Precīzs produkts, ko es meklēju, ir:
Dzīvsudraba (II) nitrāts CAS: 10045-94-0
Es nemeklēju monohidrātu, (I) nitrāta variantus vai parasto dzīvsudrabu.
Es gaidu atbildes no jums.
Sirsnīgi,
Koko
Es esmu Koko, esmu aktīvs DN kopš dažām nedēļām.
Kopš 4-5 mēnešiem es veicu misiju, lai izprastu amfetamīna frībāzes sintēzi.
Galvenokārt es meklēju 2 sintēzes metodes:
1. Amfetamīna brīvās bāzes ražošana no P2NP un dzīvsudraba (II) nitrāta.
2. Amfetamīna brīvās bāzes ražošana no APAAN
Lai gan man nav problēmu piegādāt visus prekursorus 2. sintēzes metodei, esmu ieinteresēts (pētniecības nolūkos) izmantot arī 1. sintēzes metodi. Lai varētu labāk izprast visu ražošanas procesu.
Pēc Dread & BB skenēšanas esmu atradis vairākus (potenciāli) uzticamus P2NP piegādātājus, bet joprojām trūkst atrast kādu, kas varētu piegādāt dzīvsudraba (II) nitrātu Eiropas Savienībā.
Man ir piegādātāji Ķīnā/Indijā, kas varētu piegādāt dzīvsudraba (II) nitrātu par 1 850 €/KG, ieskaitot ekspressūtījumu un muitošanu, bet es neesmu pārāk apmierināts ar šāda karsta produkta sūtīšanu caur vairākām muitas pārbaudēm, tas ir pārāk riskanti.
Ir dažādi Eiropas uzņēmumi, kas pārdod šo produktu, bet tikai reģistrētiem uzņēmumiem un ar daudziem ierobežojumiem.
Es būtu priecīgs, ja šeit atrastos kāds, kas varētu palīdzēt un varbūt dot man saiti uz uzticamu DN pārdevēju vai citu veidu, kā to pasūtīt (piemēram, kā Nitrochemis P2NP).
Precīzs produkts, ko es meklēju, ir:
Dzīvsudraba (II) nitrāts CAS: 10045-94-0
Es nemeklēju monohidrātu, (I) nitrāta variantus vai parasto dzīvsudrabu.
Es gaidu atbildes no jums.
Sirsnīgi,
Koko