- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 17
Pirms 5 gadiem es mēdzu kratīt un cepties Gatorade pudelēs. Es izmantoju 24 stundas, rēķinot 2,4 g pseido ar 3,7 g kopējo tablešu masu, ka tas ir labākais veids. Es iepriekš neveicu ekstrakcijas, bet vienkārši sasmalcināju to blenderī caur to, un Gatorade, sporta pudele ar nelielu vērpjamu vāciņu, lai vēdinātu, vm&p naptha, un apmēram šāviena glāze pilna ar NaOH un NH4NO3. Un 2 baterijas.
darbojās kā šarms. Tagad nedarbojas vispār. Kopš tā laika esmu mēģinājis 10 reizes, ne reizi nav izdevies. Man nešķiet, ka viņi kaut ko mainīja.. Es mēdzu izmantot Sudafed 24 h tabletes.. bet interesē, kādas ir labākās tabletes kontinentālajā ASV, ko izmantot ekstrakcijai. Vai sulfāts ir tas pats, kas pseidolsulfāts un Hcl. Vai sulfāts ir tas pats, kas pseidolsfrāze? Kāda ir atšķirība starp sulfātu un Hcl?
atvainojiet par tik daudz jautājumiem vienā amatā
darbojās kā šarms. Tagad nedarbojas vispār. Kopš tā laika esmu mēģinājis 10 reizes, ne reizi nav izdevies. Man nešķiet, ka viņi kaut ko mainīja.. Es mēdzu izmantot Sudafed 24 h tabletes.. bet interesē, kādas ir labākās tabletes kontinentālajā ASV, ko izmantot ekstrakcijai. Vai sulfāts ir tas pats, kas pseidolsulfāts un Hcl. Vai sulfāts ir tas pats, kas pseidolsfrāze? Kāda ir atšķirība starp sulfātu un Hcl?
atvainojiet par tik daudz jautājumiem vienā amatā