- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 22
Šī foruma sadaļa ir fucking awesome lol!
Kalifornijā, ja jūs pieķer ar cauruli, kurā ir metamfetamīna "atliekas", jums tiek uzrādīta apsūdzība par metamfetamīna piederumu lietošanu.
Ja esat dabūjis errr-errr kaut kur ārpus burbuļa, tā turēšana.
Stāsts:
Manam homie atstāja vietu, un viņš kāda iemesla dēļ nevēlējās nēsāt maisiņu kabatā.
Tāpēc viņš izkausēja veselu astoņu bumbiņu burbulī, pirms sāka braukt.
Es aizmirsīšu detaļas, kas noveda pie tā, ka viņš tika uzspridzināts.
Viņš izvairījās no papildu laika un papildu apsūdzības par turēšanu, jo izkausēja to savā caurulē.
Viņš bija mans pirmais dīleris, un tāpēc, kad viņu nošāva, LOL, es to pamanīju!
Tas puisis bija mans draugs - tāpat kā Kartmans no Dienvidparka bija sūdainais asshole, tomēr... viņš bija draugs... man bija sūdi, un es biju gatavs paciest viņa lielo muti. Teiksim tā. LOL.
Kalifornijā, ja jūs pieķer ar cauruli, kurā ir metamfetamīna "atliekas", jums tiek uzrādīta apsūdzība par metamfetamīna piederumu lietošanu.
Ja esat dabūjis errr-errr kaut kur ārpus burbuļa, tā turēšana.
Stāsts:
Manam homie atstāja vietu, un viņš kāda iemesla dēļ nevēlējās nēsāt maisiņu kabatā.
Tāpēc viņš izkausēja veselu astoņu bumbiņu burbulī, pirms sāka braukt.
Es aizmirsīšu detaļas, kas noveda pie tā, ka viņš tika uzspridzināts.
Viņš izvairījās no papildu laika un papildu apsūdzības par turēšanu, jo izkausēja to savā caurulē.
Viņš bija mans pirmais dīleris, un tāpēc, kad viņu nošāva, LOL, es to pamanīju!
Tas puisis bija mans draugs - tāpat kā Kartmans no Dienvidparka bija sūdainais asshole, tomēr... viņš bija draugs... man bija sūdi, un es biju gatavs paciest viņa lielo muti. Teiksim tā. LOL.