G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,870
- Deals
- 1
Autors ir izmantojis, lai apgrieztu un apakšējos pumpurus no Sweet Cheese Auto audzēšanas un dažiem DP Auto Blueberry, kas viņam bija palikuši saldētavā. Es uzskatu, ka šis ir visvienkāršākais iespējamais veids!
3. Izņemiet zeķubikses un, es izmantoju vienu no tiem riņķiem, ko izmanto biskvīta kūku cepšanai, bet derēs jebkurš tamlīdzīgs. Tas atvieglo kontroli, tāpēc jums nav jāapgriež viss pāri sev. Jūs sapratīsiet, par ko es runāju, un kaut ko, kur savākt ķīli.
4. Uzvelciet zeķubikses uz tā, ko esat izvēlējies savākt. Manas lieliski pieguļ, bet, ja jūs izmantojat kaut ko mazāku, varat vienkārši sasiet galus kopā, lai savilktu sietu.
5. Paņemiet, piemēram, sauju vai divas apdares un ievietojiet gredzenā, sāciet to bungot, berzēt un apstrādāt pret sietu. Nav noteikts laiks, cik ilgi tas jādara, bet jo ilgāk, jo labāk!
7. Zeķbiksēm parasti ir šaurāki caurumi uz leju pa kājām! Tātad, ko mēs vēlamies darīt, tagad iegūstot konteineru un vītni caur to līdz ap "ceļu rajonu", vajadzētu izskatīties apmēram šādi. Tagad mums ir daudz smalkāks siets nekā iepriekš.
8. Tagad izmantojiet karoti un uz jaunā sieta uzberiet nedaudz materiāla un uzmaniet, lai to neizliktu, vienkārši ar karoti to viegli pārvietojiet un bungojiet. Galu galā jūs varēsiet redzēt, ka ir palicis tikai augu materiāls un viss labais materiāls ir izkritis cauri. Jūs zaudējat vairāk nekā 90 % no tā, kas bija pirms šī soļa.
Vajadzētu izskatīties apmēram šādi.
11. Autors aizmirsa uzņemt nākamo soļu fotoattēlus, bet, kad tas ir izdarīts, ieslēdziet cepeškrāsni uz 170°С, aptiniet iepakojumu ar avīzi un aplīmējiet to ar lentu. Tagad pirms ievietošanas cepeškrāsnī to uz 10 minūtēm iemērc ūdenī. Izņemiet to ārā. Izmantojiet rullīti, pielietojiet pēc iespējas lielāku spēku un uz dažām minūtēm apvelciet to pret cietu virsmu, atkārtoti iemērciet un atkārtojiet. Veiciet to 2-3 reizes un pēc tam ievietojiet iepakojumu ledusskapī, lai atdzistu.
Tagad jums vajadzētu būt skaistam Haša gabaliņam!
Tagad jums vajadzētu būt skaistam Haša gabaliņam!
Last edited by a moderator: