- Reaction score
- 2
Vai kāds var, lūdzu, publicēt labāko un vienkāršāko veidu, kā pagatavot metamfetamīnu ar bezūdens amonjaka metodi es to saprotu, es saprotu, es saprotu, ka saprotu arī krata un cep ir tā, it kā kādam bija saraksts un nebija ne jausmas, ko ar to darīt, sajauca to pudelē un pēc tam, kad tas viens uzsprāga un viņi saprata, ka kaitu pakaiši nav izšķiroši, un radās krata un cep lol Es zinu, kā iegūt NH3- un es saprotu, ka litijs satur papildu ūdeņradis, bet pēc tam, kad padarīt nh3 es praktiski nezinu, ko tieši darīt bija man pārāk ir uzminēt es teiktu tabletes amonjaka un pievienot litiju un veikt 3 slānis un gāzi to off, bet idk par pārliecināts, pat ja jūs saņemsiet visu teoriju praktiskais pielietojums ir pavisam cits zvērs Es zinu HI metodi, kas ir, kur es saņēmu idejas man ir par to, ko darīt tālāk, un man ir bijis pāris gadus koledžas ķīmijas es tiešām gribētu atjaunot dažas mājās lietas atkal noguris no Levo pārāk paturiet prātā visi jūs smarty bikses tur vienkāršība ir galvenā tēma visu šo, kad vien iespējams, paldies jums