Palīdzēt padarīt mda

Tonojogo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Sveiki, draugi, teiksim, man ir safrola eļļa, un es gribētu zināt, kā es varu pietuvoties mda..bez pārāk daudzām ķīmiskām iekārtām. man ir vakuumsūknis un slēgta nerūsējošā tērauda caurule..bet man nav laboratorijas, tas drīzāk būtu garāžas projekts! ! Es gribētu visvienkāršāko iespējamo veidu, rezultāts būtu mda ... nav svarīgi kristālu lielums patiesībā rezultāts var būt pulverī, ja to ir vieglāk izgatavot!!! lūdzu, paskaidrojiet visvienkāršākā veidā, lai saprastu, manas zināšanas ir pamata vai nekādas!!!

chemistrydude

Don't buy from me
Resident
Reaction score
21
Jums ir nepieciešams pietiekami daudz stikla trauku un ķimikāliju, lai veiktu.

Tonojogo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
jā, es varu viegli iegūt produktus un brilles !!! Es gribētu zināt, kāds būtu ātrākais veids, būdams nūbis šajā jomā un strādājot garāžā!!!

chemistrydude

Don't buy from me
Resident
Reaction score
21
Labi jauki, tātad jūs vēlaties pārvērst safrola eļļu mda, process nav tik sarežģīts, bet būs bīstams, jo sintēzes process ir toksisks.

chemistrydude

Don't buy from me
Resident
Reaction score
21
Tātad, ielej kolbā, kurā esi safrolu eļļu, otrā kolbā iemaisi NaOH (man patiesībā nav ne jausmas, cik daudz eļļas tev ir, lai zinātu, cik daudz pievienot kaitrās sodas, tev jāzina, cik mililitru tev ir eļļas, un jādala uz 2, atslēgvārdu matemātika). Pēc tam, kad esat ielejis NaOH, pievienojiet ūdeni (tagad jums jāpalielina sodas daudzums uz 2). Tagad jūs ielejat ūdeni, samaisiet, līdz tas izšķīst, pievienojiet eļļai sārmainu maisījumu, samaisiet un uzkarsējiet eļļu ar maisījumu uz 65*C grādiem, pēc tam, kad redzēsiet, ka parādās virskārtas slānis, pārtrauciet karsēšanu, tagad pagaidiet, kamēr maisījums atdzisīs līdz istabas temperatūrai, pēc tam, kad tas atdzisis, jūs varat atdalīt virskārtas slāni, ar šļirces palīdzību pievienojiet to vārglāzē, pagaidiet 4-7 stundas, lai kristalizētos, pēc kristalizācijas pievienojiet 50 ml izopropilspirta, pēc tam, kad kristāli izšķīduši, var pārtraukt maisīšanu un karsēšanu, pagaidīt, kamēr atdzisīs līdz istabas temperatūrai, pēc 6 vai 7 stundām parādīsies kristāli, pārbaudīt pH, ja tas nav 5, izveidot pH maisījumu, pievienot 50 ml acetona un 2 ml sālsskābes, tagad ar šļirci var pievienot pH maisījumu un tajā pašā laikā samaisīt, kad pH ir 5, var filtrēt un ļaut mda nožūt.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Jums ir jāgatavo MDP2P no safrola eļļas un pēc tam tas jāreducē, kā aprakstīts šeit, bet bez nitrometāna. Iegūsiet MDA.

Tonojogo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Chemistrydude
draugs liels paldies šī ir vienkāršākā sintēze, kādu jebkad esmu redzējis ... Es ceru, ka tas darbojas, es mēģinātu ..rezultāts būtu vairāk graudiņu nekā kristāli pareizi?

chemistrydude

Don't buy from me
Resident
Reaction score
21
Jā, bet ietekme būs mazāk spēcīga nekā MDA tirgos.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
nav MDA sintēzes rokasgrāmata. Jūs iegūsiet 1-(3,4-metilēndioksifenil)-2-hlorpropānu vai maisījumu ar 3-hlorpropāna izomēru. @Tonojogo

chemistrydude

Don't buy from me
Resident
Reaction score
21
Jā, bet tas ir kā MDMA vai MDA.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Šai vielai nav psihoaktīvas iedarbības, esmu gandrīz pārliecināts. Tajā nav aminogrupas, kurai piemīt afinitāte pret receptoriem.