Domāju, ka alkohols vilks triprolidīnu kopā ar pseidozinātni. Arī tad, ja jūs to bāzēsiet, triprolidīns kopā ar pseido pārvērtīsies eļļā un, protams, nogulsnēsies kopā ar pseido pēc gāzēšanas.
Es pats to neesmu darījis, jo vienmēr cenšos iegūt tabletes ar pseido kā vienīgo aktīvo sastāvdaļu, bet, manuprāt, ja jūs izdarītu vienu vai otru, jūs varētu iegūt šos divus amīnus atsevišķi un tad izdomāt, kā tos atdalīt. Kādā citā ierakstā kāds minēja par to, ka "smurfa dope" bija citādā krāsā, jo tā saturēja antihistamīnus. Tika izteikts ierosinājums, ka hlorēts pārtraukuma tīrīšanas līdzeklis jeb trihloretilēns, iespējams, varētu darboties? Tas izšķīdinās vai nu vienu, vai otru, un jūs varēsiet izfiltrēt cieto vielu.
Es pavadīju diezgan daudz laika, meklējot šīs dažādās šķīdības īpašības dažādām tablešu sastāvu sastāvdaļām gan aktīvajām, gan neaktīvajām. Šīs divas ir īpaši grūti nošķirt vienu no otras, šķiet, nevaru atrast daudz informācijas. Ja jums neizdodas atrast pareizos šķīdinātājus, lai tās izolētu, es domāju, ja jūs pārvērstu tās bāzes eļļā un pēc tam veiktu frakcionētu destilāciju, tas, iespējams, būtu labākais un vienkāršākais veids...
2,5 mg jebkurā gadījumā ir diezgan nenozīmīgs piemaisījums vai piesārņojums. 40 tabletes = 2,4 g PSE un ~ 100 mg triprolidīna, tāpēc, ja tās paliek kopā ar produktu, tas var būt pamanāms, bet es šaubos, vai tas būs traucēklis...
Es ceru, ka kāds no ekspertiem var izteikt savu viedokli..... Es labprāt rastu risinājumu vai jebkādus ieteikumus, kā atrisināt šo dilemmu pašam.. lai varētu saskarties ar līdzīgām problēmām.
Veiksmi,
o7