Es nekādā ziņā neesmu "iedzimts ķīmiķis". Esmu arī iesācējs. Taču mana kritika nav par to, ka jūs nesaprotat, bet gan par to, ka jūs pat nemēģinājāt.
Vispirms sameklē forumā sintēzes, kuras meklē. PRIEKŠ uzdodot jautājumus. Tā ir vienkārša meklēšana, tai nav nekāda sakara ar to, ka esi ķīmiķis.
Tad, kad to atradāt, izlasiet. Ja tur ir lietas, ko nesaprotat, meklējiet tās google. Ja jums rodas aizķeršanās, pajautājiet par šīm konkrētajām lietām.
Ja jūs jautājat, kā jūs to izdarījāt, "Kā jūs gatavojat amfetamīnu?", atbilde ir "Izlasiet nolādēto sintezatora aprakstu forumā!".
Taču, ja jautā "Atvainojiet, es izlasīju šo sintēzes aprakstu *link*, un es nesaprotu, ko nozīmē basificēt šķīdumu" (vai kādu citu konkrētu sintēzes daļu), vari saņemt padomus un atbildes. Es, piemēram, labprāt palīdzētu jums ar savām zināšanām. Šajā forumā var atrast vairākus piemērus.
Tas ir labi, ja nezināt ķīmiju. Tas nav ok, ja esi slinks un pat nemēģini pats. Un, ja jūs nezināt, kā meklēt forumā vai uzdot jautājumus, uz kuriem cilvēki var reāli atbildēt, jums tas vispirms ir jāapgūst. Ja jūs neesat gatavs to darīt, neviens jums nevar palīdzēt, un šis nav domāts jums.
Vismaz tādi ir mani pieci centi.