Es meklēju un meklēju, lai man rokās nonāktu tīrs d-mets. Man tas patīk metilfenidāta vai amfetamīna vietā mazās devās, jo tas mazina nervozitāti vai spriedzi. Diemžēl visas parastās tirgus lietas nav tīras vai ir racēmiskas vai kā citādi...
1. Tātad, vai kāds šeit pārdod nelielu daudzumu d-metha uz Vāciju?
2. Ja nē, kāds būtu vienkāršākais un nekomplicētākais veids, kā to pagatavot?
3. Redzēju, ka kaut kur ir ampulas injekcijām, kuras var pārdot un kurās ir efedrīna hcl 50mg/ml. Vai tas darbotos, ja es dabūtu apmēram 5g efedrīna hcl? Vai efedrīns man vēl ir jāekstrahē vai varu izmantot tikai ampulas saturu? Man šķiet, ka tas ir tikai ūdens.
4. Vai kāds šeit pārdod efedrīna hcl? vai zina saiti uz veikalu (eiropā). kāda ir normāla efedrīna cena?
5. Es lasīju, ka ar efedrīnu var pāriet tieši uz d-metu?
6. Pseido vai ephe nav nekādas atšķirības?
7. Kādas ķimikālijas ir grūti dabūt un kur tās var dabūt? Kā ir ar fosporu?
8. Vai ir nepieciešams kristalizācijas posms? Es gribu tikai tīru produktu, ko pēc tam varu sajaukt ar ūdeni un tad dozēt mililitros iekšķīgai lietošanai. man nevajag šķembas vai ko tamlīdzīgu.
9. Kādas vielas ir galarezultāts un kāda ir sagaidāmā tīrība?
10. kādas iekārtas man patiešām ir nepieciešamas. Es neplānoju veidot hobija laboratoriju, jo šis hobijs šķiet diezgan bīstams :-D
1. Tātad, vai kāds šeit pārdod nelielu daudzumu d-metha uz Vāciju?
2. Ja nē, kāds būtu vienkāršākais un nekomplicētākais veids, kā to pagatavot?
3. Redzēju, ka kaut kur ir ampulas injekcijām, kuras var pārdot un kurās ir efedrīna hcl 50mg/ml. Vai tas darbotos, ja es dabūtu apmēram 5g efedrīna hcl? Vai efedrīns man vēl ir jāekstrahē vai varu izmantot tikai ampulas saturu? Man šķiet, ka tas ir tikai ūdens.
4. Vai kāds šeit pārdod efedrīna hcl? vai zina saiti uz veikalu (eiropā). kāda ir normāla efedrīna cena?
5. Es lasīju, ka ar efedrīnu var pāriet tieši uz d-metu?
6. Pseido vai ephe nav nekādas atšķirības?
7. Kādas ķimikālijas ir grūti dabūt un kur tās var dabūt? Kā ir ar fosporu?
8. Vai ir nepieciešams kristalizācijas posms? Es gribu tikai tīru produktu, ko pēc tam varu sajaukt ar ūdeni un tad dozēt mililitros iekšķīgai lietošanai. man nevajag šķembas vai ko tamlīdzīgu.
9. Kādas vielas ir galarezultāts un kāda ir sagaidāmā tīrība?
10. kādas iekārtas man patiešām ir nepieciešamas. Es neplānoju veidot hobija laboratoriju, jo šis hobijs šķiet diezgan bīstams :-D
Last edited: