Question Kā pagatavot metilamīnu?

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
250 g amonija hlorīda un 500 g 37% formaldehīda sajaukti 1 l kolbā ar apaļu dibenu, uzkarsēti un temperatūra uzturēta 104 °C temperatūrā. Destilē, līdz vairs nav ūdens. Tas aizņēma apmēram 6 stundas. Kad ūdens pārtvaicēšanas process bija beidzies, kolbu atdalīja no sildīšanas apvalka un atdzesēja saldētavā zem 10 Celsija. Visi amonija hlorīda kristāli izgāja ārā. Amonija hlorīdu filtrēja un šķidrumu pārnesa uz citu vārglāzi. Tad šķidrumu koncentrēja līdz pusei tilpuma, un izdalījās vairāk amonija hlorīda. Atkal filtrēja, un šķidrums atkal koncentrējās līdz pusei tilpuma. Kad šķidrums ieguva oranžu krāsu un radīja daudz dūmu, šķidrumu pārlēja citā vārglāzē, un uzreiz izdalījās kristāli, kas pēc tam pārvērtās cietā kūkā. Atkal atdzesēja zem 10 grādiem pēc Celsija. Tad izskalo ar 250 ml hloroforma un atkal filtrē. Nofiltrētos kristālus vārīja 250 ml absolūtā metanola, un viss metilamīns izšķīda. Palicis nedaudz amonija hlorīda. Filtrē un amonija hlorīdu izmet. Nofiltrēto šķidrumu uz nakti atdzesē saldētavā un atkal filtrē. Iegūts 72 g tīra metilamīna.

Ir daudz lapu, kur var atrast metilamīnu.

Arī daudz labākas.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,895
Deals
1
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/methylamine-hydrochloride-synthesis-large-scale.617/
Tā ir tāda pati metode kā video.

Tā ir visvienkāršākā.

Hank Shrader

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
jūs zināt, kāda ir labākā metode tīra metilamīna iegūšanai, jo es redzēju, ka ir vairāk metožu

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
jā, vienmēr ir vairākas metodes, kā iegūt galaproduktus, bet vai nu to iznākums ir nevēlams, vai arī ir nepieciešamas daudz sarežģītākas iekārtas un rezultāti nav to vērts.

Izmantojot iepriekšminēto metodi, jums nav vajadzīgi nekādi īpaši stikla trauki, un iznākums ir aptuveni ~ 90 %. tāpēc tas ir labākais, ko es varu iedomāties.

Un iepriekš minētais produkts ir metilamīna hcl, un jums ir nepieciešams ~40 % ūdens šķīduma, tāpēc šķīduma būs pietiekami daudz.

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
Es pats to neražoju, tā vietā es to pērku, jo tas ir super lēts, apmēram 1-50c dolāru par litru 99% šķidrā dcm.

Attachments

• Kkgn6ThvPs.png
    Kkgn6ThvPs.png
    218.7 KB · Views: 164

Hank Shrader

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Es gribu to ražot pats, lai redzētu, cik daudz naudas varu nopelnīt, pagaidām nedomāju, ka ir prātīgi tieši ražot metamfetamīnu. vienalga, kāpēc jūs pērkat metilēnu, nevis metilamīnu?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,895
Deals
1
Jūsu iepriekš aprakstītajā metodē ir iegūts 49,6 % iznākums (gadījumā, ja tas ir patiesi tīrs metilamīns). Lūdzu, nemaldiniet cilvēkus.

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
Es tiešām atvainojos, ka skatījos citu sintēzi un uzmanīgi neskatījos mans nolūks nebija nevienu maldināt, un šī kļūda vairs neatkārtosies.

un šo man nebija paredzēts šeit ievietot, tas bija par DCM ekstrakciju no maisījuma atšķaidītājos.

Es to izkropļoju, atvainojiet.

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
H0mAVSLgM5

patiesībā tas ir jūsu viens par 2,5 $/kg metilamīna hcl un 50c par 40% liq metilamīna (un viņi eksportē uz eiropu, bet ne uz ameriku)

super lēti huh

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,895
Deals
1
Es ieteiktu jums izmēģināt metodi no BB foruma video.

Last edited: