Question Kā pārbaudīt Psuedo efedrīna kvalitāti un vienkāršāko sintēzi

Qwertz123

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Sveiki, Walters!

Man ir tāda dīvaina situācija, kurā man ir vajadzīga palīdzība: mans draugs domā, ka viņam ir kādi 50 kg psuedo efedrīna, viņš to nopirka melnajā tirgū. Viņš deva man 100 gramus, lai es to sintezētu, jo man ir ķīmijas izglītība, bet es neesmu specializējies organiskajā ķīmijā. Es ceru, ka jūs varētu man palīdzēt ar šādām lietām:

1) Vai ir iespējams noteikt, vai tas ir īsts Psuedo efedrīns? Es nevēlos sākt sintēzi un uzspridzināt manu pagrabu dor piemēram.

2) Ja tas ir Psuedo efedrīns, kāds ir labākais/vienkāršākais veids, kā pārvērst šos 50 kg metamfetamīnā. Man ir piekļuve ķimikālijām, lai tas nebūtu liela problēma, es gribētu metodi, kas ir drošāka.

Mans draugs maksāja 2500 $ par kg par "Pseudo efedrīnu", tāpēc iespēja ir diezgan liela, ka tā ir šī lieta, bet ikviens varētu būt scammed tho.

Es ceru, ka jūs Walters var palīdzēt Jesse (man)

Veselība un laipni sveicieni,

Qwertz

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Tas reaģē ar mandolīnu Skotu un vēl vienu reaģentu. Pastāv daudzi testi, kas palīdzētu identificēt. Jums nav piekļuves ķīmiskajām vielām. Ja vien jūs neesat Indijā, Polijā, Polijā, Krievijā u.c. Jums ir jāizlemj, cik daudz jūs vēlaties darīt vienā reizē. 50 kg vienā reakcijā prasītu milzīgu aprīkojumu, ko jūs varētu izmantot tikai vienu reizi ( jo jūs nomirāt). Litijs ir visspēcīgākais reduktors tam ir 6 elektroni, ko ziedot, lai saistītu, un tas ir brīvs vecās baterijās un to var izmantot vairākos veidos, liah, bērzā, bērzā,

Qwertz123

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Sveiki, Frit!

Paldies par atbildi, es nekad neesmu dzirdējis par mandolīnu Skotu vai tas bija sarkasms?

Es pazīstu cilvēkus no Polijas, kuri var mums palīdzēt, tāpēc un, protams, es neizvilksim 50 kg 1 partijā, bet man ir dažas stikla iekārtas un es varētu beidzot iegādāties katlu no melnā tirgus.

paldies par litija priekšlikumu, kā jau teicu, man ir ķīmijas izglītība, bet ne organiskajā ķīmijā.

Ja jūs vai kāds cits varētu man palīdzēt tālāk, es būtu priecīgs. ;)

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Nē, tas nebija sarkasms tie ir ķīmiskie reaģenti, kas reaģē ar pseidoefedrīnu, bet ir arī citi.
Oev1ybUDcC

Vai jūs varat saņemt bezūdens šķidro amonjaku? Ja jā, tad jums tas ir izgatavots

Qwertz123

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Im gatavojas jautāt saviem draugiem rīt, im nav zināms ar šo tabulu.
Manā valstī RAL numuri ir dažādu krāsu kodu kodi xD

Nākamajās dienās būs jāiedziļinās dziļāk

93sonnyd

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Recrystalize with denatured alcohol...