Question Kā sākt pārdot zāles?

Wendy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Man bija viens puisis, kuru pazinu visu mūžu, kas vadīja manas lietas, un es viņam devu DOBRU naudu no pārdošanas. Sistēma darbojās ļoti labi, es atstāju dažu dienu vērtus produktus uz kāda miruša piliena, un viņš gāja tos paņemt, pārdeva un deva man naudu. Neviens nezināja, ka es nodarbojos ar narkotiku tirdzniecību.

Es kļuvu slinks ar D.D. sagatavošanu un nolēmu uzreiz iestādīt vairāk produktu. Ko viņš darīja? viņš paņēma narkotikas, protams, izlaida pilsētu. No manas puses, naudas ziņā tā īsti nav problēma, un es esmu pelnījis saņemt sodu par savu slinkumu.

Kas tomēr ir īsta problēma, es neesmu īsti sociāls, un es nesadarbojos ar cilvēkiem. Man nav nekādas izplatības. burtiski nulles. Lai gan sēžu uz kvalitatīvu narkotiku zelta raktuvēm.

Tas ir mulsinošs jautājums, bet tāda patiešām ir mana situācija.

Es sapratu, ka man būs jāiziet ārā un jāveic daži pārdošanas darījumi, līdz es atradīšu labu darbinieku. Vai naktsklubi ir pārāk riskanti? Kā jūs sāktu no nulles?

Last edited:

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,809
Deals
666
Attīstiet vietējo pārdošanu. Piedāvājiet klientiem mirušo pilienus. Tam vajadzētu būt izdevīgākam nekā darbam ar pasta sūtījumiem.
Izdrukājiet reklāmas uzlīmes un izlīmējiet tās naktsklubu un bāru tualetēs, vietās, kur pulcējas jaunieši.
Izgatavojiet mazus, iepriekš iepakotus DDs mazumtirdzniecībai izdevīgās vietās.

Reklāmas uzlīmes piemērs:

BFuUWSx5Zi

Izveidojiet grupu. Jūsu klientiem ir nepieciešams sazināties ar jums. Lai saglabātu savu auditoriju un piesaistītu jaunus klientus, jums ir nepieciešama sava telpa. Izstrādājiet konkursus un izlozes par balvām. Piesaistiet jaunus dalībniekus savā komandā, lai veidotu vairāk DD un paplašinātu izplatīšanas ģeogrāfiju.

Last edited: