Varbūt tā nav brīvo bāzi... iespējams, tā ir sāls, kas izskaidrotu, kāpēc tā smird smieklīgi, un būtībā tai vispār nav smaržas..... Ja tā būtu freebase, tā smirdētu smieklīgi.
ja tas ir sāls, tad parasti tas ir apmēram 20 mg vienlaicīgi... tas ir adderals... un maksimālā terapeitiskā deva ir 20 mg 3 reizes dienā... varbūt tā ir līdz 30 mg 3 reizes dienā. Bet jūs nevēlaties to darīt tieši no vārtiem...... Atjaunojoši, es domāju, ka tas ir atkarīgs no jums, es domāju. es izmantoju, lai ņemtu, piemēram, 60mg sākumā, tad 40mg vienlaicīgi pēc tam pēc vajadzības... tas ir tikai man idk, ko citi darīja. Tomēr es to nedarīju katru dienu, un es zinu, kā tas iedarbojas... jebkurā gadījumā.... ja es būtu jūsu vietā, es izšķīdinātu vienu gramu 1000ml vai litrā ūdens. Šādā proporcijā, ja izdzerat 20 mililitrus, jūs izdzerat 20 mg, neatkarīgi no tā, kāda sāls tā ir. Sākumā dzeriet pa 10 ml un skatieties, ko tas jums dos, varbūt pat 5 ml. Ar šo atšķaidījumu jūs varat patiešām pārliecināties, ka kontrolējat, cik daudz lietojat. jūs būtībā iegādājāties 5000 20 mg devu... būtībā 4,5 gadus pa 60 mg dienā.