Kā lietot sintezēto amfetamīna bāzi?

impactsocial

Don't buy from me
New Member
Language
🇹🇷
Reaction score
0
Sveiki. Es nopirku apmēram 100 gramus bezamfetamīna bāzes (balto kūku), izmantojot forumā sniegto informāciju, bet nezinu, kā to izmantot. Vai man to ņemt no deguna un pārvērst tabletē? cik miligramu man vajadzētu lietot? kā man to dabūt? Kāda ir lietošanas metode?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Amfetamīna brīvā bāze ir dzidrs līdz dzeltenīgi eļļains šķidrums, nekādā gadījumā tā nav balta kūka.

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Sveiki,

Svarīgāk, kāpēc jūs iegādājāties vielu, par kuru jums nav ne jausmas, kas tā ir, ne kā to lietot?

BrownRiceSyrup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
30
Varbūt tā nav brīvo bāzi... iespējams, tā ir sāls, kas izskaidrotu, kāpēc tā smird smieklīgi, un būtībā tai vispār nav smaržas..... Ja tā būtu freebase, tā smirdētu smieklīgi.

ja tas ir sāls, tad parasti tas ir apmēram 20 mg vienlaicīgi... tas ir adderals... un maksimālā terapeitiskā deva ir 20 mg 3 reizes dienā... varbūt tā ir līdz 30 mg 3 reizes dienā. Bet jūs nevēlaties to darīt tieši no vārtiem...... Atjaunojoši, es domāju, ka tas ir atkarīgs no jums, es domāju. es izmantoju, lai ņemtu, piemēram, 60mg sākumā, tad 40mg vienlaicīgi pēc tam pēc vajadzības... tas ir tikai man idk, ko citi darīja. Tomēr es to nedarīju katru dienu, un es zinu, kā tas iedarbojas... jebkurā gadījumā.... ja es būtu jūsu vietā, es izšķīdinātu vienu gramu 1000ml vai litrā ūdens. Šādā proporcijā, ja izdzerat 20 mililitrus, jūs izdzerat 20 mg, neatkarīgi no tā, kāda sāls tā ir. Sākumā dzeriet pa 10 ml un skatieties, ko tas jums dos, varbūt pat 5 ml. Ar šo atšķaidījumu jūs varat patiešām pārliecināties, ka kontrolējat, cik daudz lietojat. jūs būtībā iegādājāties 5000 20 mg devu... būtībā 4,5 gadus pa 60 mg dienā.

Brain

Expert Pharmacologist
Reaction score
292
Pirms es varu sniegt detalizētu atbildi, uzrakstiet man, no kuras foruma sadaļas jūs ieguvāt informāciju?
Tas ir punkts, no kura mēs sāksim spriest.

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Ātruma pastu (sulfātu) Apvienotajā Karalistē sauc par "bāzi". Kūka ir jāizlīdzina un jāļauj tai izžūt. Mitrums" ir sintēzes šķīdinātāja atlikums. Tad ar to var darīt, ko vien vēlaties, šņaukt, norīt utt., izņemot smēķēšanu.

Brain

Expert Pharmacologist
Reaction score
292

41Dxflatline

Jums ir taisnība. Bet tomēr ir vērts precizēt autora viedokli, lai nepieļautu kļūdu. :)

metux

Don't buy from me
Resident
Reaction score
44
Daži muļķīgi jautājumi ļoti dīvaini.

metux

Don't buy from me
Resident
Reaction score
44
Lāstiet ar pirkstu, bet ne ar mačiem, ja jūs darīsiet ar mačiem, jūs saņemsiet patīkamu skaņu ausīs.