- Solutions
- 2
- Reaction score
- 1,769
- Deals
- 666
Jebkura krāpnieka galvenais mērķis ir iegūt jūsu naudu, apejot BB Escrow pakalpojumu. Atcerieties, ka krāpnieki ir ļoti radoši un atrod miljoniem iemeslu, lai pārliecinātu jūs izlaist escrow.
Ļoti bieži krāpnieki izmanto šādus argumentus:
1. Krāpnieki ir ļoti radoši un atrod miljoniem iemeslu, lai pārliecinātu jūs izlaist escrowpakalpojumu. Bitcoin maiņas kurss mani biedē, pieņemsim pusi jūsu maksājuma man tieši, bet otru pusi caur escrow.
2. Es nestrādāju caur escrow, mani tur apkrāpa. Neiesaku arī jums.
3. Es katru dienu slēdzu darījumus par desmitiem tūkstošu dolāru. Es negatavojos apjukāt ar jūsu 100 dolāriem escrow. Vai nu pasūtiet bez depozīta, vai pat netērējiet manu laiku.
4. Paskatieties manas atsauksmes, man nav jēgas jūs krāpt. Es esmu godīgs cilvēks šeit!
Papildiniet ar savām iespējām komentāru sadaļā, dārgie foruma dalībnieki.
Ļoti bieži krāpnieki izmanto šādus argumentus:
1. Krāpnieki ir ļoti radoši un atrod miljoniem iemeslu, lai pārliecinātu jūs izlaist escrowpakalpojumu. Bitcoin maiņas kurss mani biedē, pieņemsim pusi jūsu maksājuma man tieši, bet otru pusi caur escrow.
2. Es nestrādāju caur escrow, mani tur apkrāpa. Neiesaku arī jums.
3. Es katru dienu slēdzu darījumus par desmitiem tūkstošu dolāru. Es negatavojos apjukāt ar jūsu 100 dolāriem escrow. Vai nu pasūtiet bez depozīta, vai pat netērējiet manu laiku.
4. Paskatieties manas atsauksmes, man nav jēgas jūs krāpt. Es esmu godīgs cilvēks šeit!
Papildiniet ar savām iespējām komentāru sadaļā, dārgie foruma dalībnieki.
Last edited by a moderator: