Es skenēju darknet, šeit ir rezultāts

Darknet.Observer

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Sveiki, kolēģi anons,

Es nebiju sajūsmā par pašreizējo stāvokli tumšo tīklu saišu direktoriju jomā, jo nevarēju atrast visus svarīgos datus vienuviet.
Tāpēc es izveidoju darknet.observer, kur es cenšos sniegt jums vislabāko pārskatu par tā sauktā darknet pašreizējo stāvokli.

http://s36ex53mi4m6chlwqg6zabu2gxtiwvgaphytsrboqknkphdkduxwg6yd.onion

iezīmes:
- 300+ tor pakalpojumi tiek skenēti ik pēc x stundām.
- varat pārlūkot un filtrēt pakalpojumus
- pikšķerēšanas pārbaude - pārbaudiet spoguļlapas
- automātiska /pgp.txt analīze
- /mirrors.txt automātiska analīze
- /canary.txt automātiskā analīze
- brīdinājumi par krāpšanu/reitingi par reputāciju

šeit ir daži interesanti atklājumi:
- pakalpojumi tiešsaistē: 316 (kopā 460 onion(v3) spoguļu)
- katram pakalpojumam ir vidēji 1,33 sīpolu(v3)-atspoguļojumi.
- 41,5 % izmanto java skriptu
- 39,9 % bez pieprasījuma ievada sīkfailus
- 15,5 % ir OMG novērotāji/atbilstīgi (un tikai 11 no 23 kanārijputniņiem ir veselīgi).
- 23,9 % ir veikali (un vairums no tiem ir krāpnieki)
- 18,1 % piedāvā hostinga vai citus pakalpojumus (daudzi no tiem ir krāpšana)
- 8,6 % ir forumi
- 7,5 % ir tirgi (vairāki pārdevēji)
- 6,9 % ir saišu direktoriji
- 4,9 % pieder izspiedējvīrusu grupām
- ja konstatēts, ka ir 12 darknet meklētājprogrammas (3,5 %) un 11 ziņu vietnes (3,2 %).
- no visām vietnēm, kas pieņem maksājumus: 95 % pieņem Bitcoin un tikai 35 % pieņem Monero

Ko jūs domājat? Vai jums trūkst kāda pakalpojuma, vai arī daži dati ir nepareizi?
Lūdzu, informējiet mani par to.

Darknet.Observer

TheWaterman

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Mēs veicām līdzīgu darbu un visas kategorijas atšķiras, bet mēs faktiski konstatējām, ka tikai aptuveni 8-10% no visiem, kas kaut ko pārdod, bija legit. CC tirgos bija aptuveni 3 % legāli, neskaitot tādas maksas struktūras kā Braiena klubs. Šķiet, ka notiek cīņa, un labie puiši tiek iznīcināti. Mums arī bija daudz mazāk labs viedoklis par Monero nekā jums, šķiet, ir. Šķiet, ka ir daudz kritumu Monero, kas ir taisni melni kritumi, un viņi nevarēja rūpēties mazāk. Šķiet, ka viņi arī nekavējoties paredz izdevumus un ir daudz pārāki par tāda paša veida cilvēkiem, kas izmanto citas kriptovalūtas.

Darknet.Observer

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Man patīk Monero tehnoloģijas dēļ - anonimitātes ziņā tā ir daudz pārāka par Bitcoin, un es sagaidīju, ka tā būs numur viens dziļajā tīmeklī, jo tā ir anonimitātes tehnoloģiju robeža. Tāpēc es biju patiesi pārsteigts, redzot, ka tam ir tikai trešdaļa no Bitcoin pieņemšanas.
Pašlaik es pārbaudu forumus, lai aizdomīgus pakalpojumus apzīmētu kā scam. Patiesi izskatās, ka šobrīd dominē sliktie puiši.
OMG atbilstība ir pārāk zems arī. Vai ir tik grūti piedāvāt pienācīgu /pgp.txt un /canary.txt un varbūt /mirrors.txt, kā definēts dark.fail/OMG? Tas ievērojami atvieglotu mijiedarbību ar šīm vietnēm.

Visai šai nozarei ir nepieciešama racionalizācija, standartizācija un uzticams veids, kā atšķirt labos puišus no krāpniekiem.
Es saskatu potenciālu blokķēdes apdrošināšanai utt.

TheWaterman

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Viena no galvenajām Monero problēmām ir tā, ka ar to ir saistīti daži ļoti ēnaini cilvēki. Tādi cilvēki kā Raiens Havars un Daniels Evanss to ir izmantojuši, lai ar Monero veiktu dažādus noziegumus un krāpšanu, tāpēc daudzi to saista ar krāpniekiem. Pilnīga anonimitāte var būt slikta lieta l
Guess huh? Šie cilvēki esot bijuši iesaistīti arī tās izstrādē, tāpēc, iespējams, viņi atstājuši kaut ko, kas viņiem palīdz to nozagt.

• Like
Reactions: vis

godfathe07

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ahh Kas var būt veids, kā izveidot direktoriju, kurā visi reālie cilvēki paliek 0,0000 procenti scams, bet, ja izveidots, ka direktoriju, kurā visi scammers ir pakļauti jābūt gataviem lielu plašu ddos, kļūst hacked joprojām dod grūti laiki scammers viņi darīs visu, lai jūs uz leju, huh nauda tikai ir svarīgi, lai viņiem redzēt, ka tordex un tor pilns ar scams reklāmas, cilvēki ir tāpat, ka tikai saņemt naudu vietu reklāmas cilvēki saņem scammed cilvēki sūdzas cilvēki sūdzas es got scammed no viena no jūsu adv vietnes īpašnieks idgaf

dayz

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Paldies

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
684
Deals
65
Tas ir tik forši, draugs!!!

Banksy

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Paldies cilvēkam.

Tā kā tas tika publicēts tumšo tirgu sadaļā, man tomēr ir daži jautājumi.
Ir daudzi veikali, kas pārdod dāvanu kodus. Esmu redzējis citu tēmu par krāpšanu, un arī šie dāvanu kodi tika minēti kā krāpšana.

Mans jautājums ir šāds: vai kāds to ir pārbaudījis?
Iemesls, kādēļ es jautāju, ir tāds, ka esmu redzējis citādi uzticamus tirgus, kuri pārdod arī rokasgrāmatas par dāvanu kodu ģenerēšanu noteiktām platformām, kā arī sadaļas šo tirgu iekšpusē, kur var iegādāties dāvanu kodus.
Ir loģiski izmantot šos dāvanu kodu veikalus, lai apkrāptu cilvēkus. Bet kāpēc gan tirgum būtu jāpievieno atbalsts krāpniecībām un kāda jēga pārdot ceļvežus vai kodu ģeneratorus, ja tas nav reāla lieta?
Vienkārši mēģinu to saprast. Un potenciāli pievienoties krāpšanas upuru pūlim 🙄

Vēl viena lieta, ko esmu redzējis, ir tirdzniecība ar uzlauztiem Paybal kontiem, kuros ir arī nauda, sasniedzot 500-5000 uz vienu kontu. Dāvinātā nauda ... arī rieks kā scam, bet tika redzēts arī uz tirgus mājas lapā.

Tātad. Vai man ir jāpieņem, ka tas ir scam vienmēr, kad es redzu šādu piedāvājumu, pat ja marketplaces apgalvo, ka nepieļauj scam uz savām platformām? Vai arī šie pārdevēji atbrīvojas no saviem "lūžņiem", kurus citādi nebūtu vērts mazgāt?
Varbūt kāds no šeit klātesošajiem to patiešām ir pārbaudījis, ja ne tikai ziņkārības pēc. Man varētu noderēt daži ātri dolāri, lai uzsāktu kaut ko, ko es plānoju.

Last edited:

TheWaterman

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Daudzi no šiem forumiem un tirgiem, par kuriem jūs runājat, šķiet, ka tajos notiek rosība, bet patiesībā tie ir tikai tādēļ, lai jūs apkrāptu. Viss uzskaitītais ir rip. Vislabākais veids, kā to noteikt, ir tas, vai tie atļauj saziņu ar citiem vietnes lietotājiem. Tāpat kā kartinga forumos, jūsu ziņojumi bieži tiek pārskatīti, pirms tie sasniedz otru lietotāju. Kad viņi ir jūs apkrāpuši, viņi nevēlas, lai jūs kādu brīdinātu, un nav grupu tērzēšanas, tāpēc vienīgais veids būtu ziņapmaiņa vai sludinājumi. Abi tiek pārskatīti pirms apstiprināšanas.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Interesanti, cik daudzi no tiem ir legit, nevis krāpšana vai gandrīz miruši

ireshop

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
37

Darknet.Observer

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Vairāk nekā gadu es biju prombūtnē no manis neatkarīgu iemeslu dēļ.
Atvainojos, ka publicēju vietni un pēc tam pazudu. Tam nevajadzēja notikt.

Par laimi, es joprojām kontrolēju domēnu darknet.observer, un es pat varēju atgūt agrīno vietnes pirmkoda versiju no savas ilgstošās krātuves.

Es strādāju pie labākas vietnes versijas, un es atgriezīšos daudz spēcīgāks!

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Ar @Darknet.Observer iepriekšējiem darbiem var iepazīties archive.is onion ( archiveiya74codqgiixo33q62qlrqtkgmcitqx5u2oeqnmn5bpcbiyd.onion/s36ex53mi4m6chlwqg6zabu2gxtiwvgaphytsrboqknkphdkduxwg6yd.onion - JavaScript Needed)

Šis rīks ir ļoti labi izveidots, un jūs varat pārlūkot bez galvassāpēm. Mēs gaidām jūs!

View previous replies…

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Kas bija darknet novērotājs? Man patīk atrast jaunas vietas, ko pārbaudīt

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Vietne ar statistiku, pārskats par visiem arhivētajiem sīpoliem no tā, ko darknet.observer varēja iegūt, uzticības piezīme (A,B,C,..),... ļoti ieintriģēja viņa atgriešanās.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Ak, es redzu. Cerams, ka tas atkal izdosies!