- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 4
Ok tā bija brīdi, kopš es esmu gājis pāri visām šīm zināšanām, bet es esmu šeit un pārliecinoties, ka man ir detalizētu recie[t correct s atpakaļ dienā es dabled ražošanā dažas lietas, un viens, ka es iemācījos labi bija meth es iemācījos anhidris amonia dope sarkanā ad melnā un citu aukstā pavārs vienu, ka es biju gatavojas tikai mēģināt par vienkāršu sejas confence nav jādodas pie tirgotāja un saņemt kaut ko tikai rūpēties par manu habbits un tas ir tas, bet im iestrēdzis par detais.
1 unces NitroMethane GaI
2 Apiņi Nr. 9 pistole zilā krāsā 7 unces
3 metināšanas stieņi oranži uzgaļi nišai
4 ? es domāju, ka tur ir aktivizēts charchole, bet neesmu pārliecināts.
5 cieši aizlīmē vāciņu un gatavo 12 stundas augstā temperatūrā un tad ļauj tam 12 stundas atdzist un atdzist.
Kad tas ir izdarīts, ir divi slāņi, viens no tiem ir augšējais slānis, kas ir viss mets, kas ir jānogriež no apakšas, izmetiet apakšējo slāni un pārliecinieties, ka kristālam var būt indīgs.
1 unces NitroMethane GaI
2 Apiņi Nr. 9 pistole zilā krāsā 7 unces
3 metināšanas stieņi oranži uzgaļi nišai
4 ? es domāju, ka tur ir aktivizēts charchole, bet neesmu pārliecināts.
5 cieši aizlīmē vāciņu un gatavo 12 stundas augstā temperatūrā un tad ļauj tam 12 stundas atdzist un atdzist.
Kad tas ir izdarīts, ir divi slāņi, viens no tiem ir augšējais slānis, kas ir viss mets, kas ir jānogriež no apakšas, izmetiet apakšējo slāni un pārliecinieties, ka kristālam var būt indīgs.