Dārgais draugs, es pilnībā saprotu jūsu domāšanu, bet, ja drīkstu, no visas sirds iesaku mēģināt izprast arī pamatus un pēc tam par katru ar zālēm saistīto dokumentāciju, lūdzu, informēt sevi par preparēšanas procesā iesaistītajām parādībām. Youtube ir labs sākums, tas arī mani ievirzīja uz pareizā ceļa līdztekus Vogel praktiskajai organiskajai ķīmijai (tas ir liels .pdf, nebaidieties, tas jums daudz ko iemācīs), sāciet ar izpratni par vispārīgiem/neorganiskiem pamatjēdzieniem, tad pāriet uz būtiskākajiem laboratorijas paņēmieniem (pārkristalizācija, destilācija, skābes un bāzes ekstrakcija un, protams, pati sintēze un citas attīrīšanas metodes, vakuuma filtrēšana, izsāļošana, šķīdinātāji, reaģenti utt...), tad jums ir jātiek galā ar molekulāro struktūru rakstīšanu un nomenklatūru (to nosaukšanu). Alprazolāms ir spēcīgs, un, lai gan pastāv diezgan jauna, aktuāla metode, kā to vienkārši sintezēt no iegūstamiem prekursoriem (2-amino-5-hlor-benzofenons + 2-bromopropionil-hlorīds + hidrazīns + šķīdinātāji un aprīkojums), es iesaku sākt ar dažiem praktiskiem eksperimentiem, pirms sākt strādāt ar bīstamām ķimikālijām, un vispirms pagatavot diazepāmu (jo tas ir mazāk spēcīgs un risks nejauši pārdozēt ir aptuveni desmit reizes mazāks), kā arī nav nepieciešams izmantot hidrazīnu, kas ir diezgan sprādzienbīstams. Sāciet ar vienkāršām lietām, piemēram, fluoresceīnu, un strādājiet līdz amfetamīnam, sintezējot savu 2-fenil-nitropropropēnu un kāpēc ne nitroetānu (tas var būt demotivējoši nomācoši, bet tas ir kaut kas, ko mēs visi konfruntējam), katrā ziņā bitchute.com ir lietotājs ar nosaukumu ChemPlayer... skatīties viņa video un mācīties praksi no viņa un izmantot Vogel's kā vārdnīcu Pihkal, kas būtu jūsu Bībele, lai studētu vismaz līdz brīdim, kad jūs sākat redzēt un saprast modeļus un to, ko katrs solis nozīmē (Saša darīja lielisku darbu, izskaidrojot katru iemeslu veiktajiem soļiem). Dievs veiksmi un labu ātrumu!
P.S. Es apzinos, ka nomierinošie līdzekļi ir tavs mērķis, un es patiesi ceru, ka kļūšana bagāts nav jūsu plāns, bet gan palielināt savu vērtību kā personai, lai būtu cienīgs Prometeja pēcnācējs, GHB ir daudz vieglāk izgatavot nomierinošo līdzekli, bet tam ir tā lietošanas briesmas.