Hello, I'm looking for a ebook of how to cook high THC gummies thanks
nob0dy Don't buy from me New Member Joined Jul 20, 2022 Messages 14 Reaction score 3 Points 1 Jul 20, 2022 #1 Labdien, Es meklēju e-grāmatu par to, kā pagatavot gumijas ar augstu THC saturu. paldies
chemistrydude Don't buy from me Resident Joined Jul 2, 2022 Messages 74 Reaction score 21 Points 8 20 Jul #2 Vienkārši iegādājieties THC pulveri un izšķīdiniet etilspirtā, un izsmidziniet THC uz gumijām.
chemistrydude Don't buy from me Resident Joined Jul 2, 2022 Messages 74 Reaction score 21 Points 8 20 Jul #3 Vai izmantot hašiša eļļu.
nob0dy Don't buy from me New Member Joined Jul 20, 2022 Messages 14 Reaction score 3 Points 1 20 Jul #4 j
nob0dy Don't buy from me New Member Joined Jul 20, 2022 Messages 14 Reaction score 3 Points 1 20 Jul #5 Patiesībā man ir veids, kā iegūt hašišu, bet no tā, ko es izlasīju, pēc gumiju vārīšanas, kas sajaucas ar hašišu, THC līmenis kļūst zemāks, man ir nepieciešams veids, kā padarīt THC līmeni stabilu vai varbūt palielināt to būs lieliski.
Patiesībā man ir veids, kā iegūt hašišu, bet no tā, ko es izlasīju, pēc gumiju vārīšanas, kas sajaucas ar hašišu, THC līmenis kļūst zemāks, man ir nepieciešams veids, kā padarīt THC līmeni stabilu vai varbūt palielināt to būs lieliski.
chemistrydude Don't buy from me Resident Joined Jul 2, 2022 Messages 74 Reaction score 21 Points 8 20 Jul #6 Es nezinu, tad mēģiniet dabūt LSD un izšķīdināt to etilspirtā un izsmidzināt uz gumijām.
nob0dy Don't buy from me New Member Joined Jul 20, 2022 Messages 14 Reaction score 3 Points 1 20 Jul #7 Es jums privāti nosūtīšu DM, lai mēs varētu vairāk par to aprunāties