• Willkommen im Germany Teil des Forums. Denken Sie daran, dass das Posten von Kontakten (Jabber, Telegram, Signal und andere) zu einem permanenten Verbot führen wird! Wenn Sie sich entscheiden, etwas zu kaufen oder zu verkaufen, ohne ein Treuhandkonto zu benutzen und Geld verlieren, können wir Ihnen nicht helfen.

Amphetamine Es meklēju pārdevējus "Mysteryland" un "Loveloyalty"

DextroEnergy1

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
3
Hei, puiši, es meklēju pārdevējus "Mysteryland" un "Loveloyalty", diemžēl vairs nevaru viņus atrast nevienā stabilā tirgū, viņi ir bijuši vienīgie uzticamākie, ātrākie, godīgākie pārdevēji jau gadiem ilgi, vai kāds zina, kur vēl var viņus atrast? Es ceru, ka tas ir ok, ka uzdodu šo jautājumu, iepriekš paldies.

DextroEnergy1

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
3
Hei, puiši, es meklēju pārdevējus " Mysteryland " un " Loveloyalty " , diemžēl es vairs nevaru viņus atrast nevienā stabilā tirgū, viņi gadiem ilgi bija vienīgie uzticamākie visātrākie un godīgākie pārdevēji, vai kāds zina, kur viņus vēl var atrast ? ceru, ka ir ok uzdot šo jautājumu, paldies iepriekš.

dr.window

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
7
Man tas ir Gordons, bet es zinu, ko jūs domājat... uzticams un godīgs ir svarīgi.....vill no biznesa?

DrGodMan

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
Meklējam pārdevējus GhostBusterz ChemieKönig DrugBook MrXTC no busted Crimemarket 🇩🇪