- Reaction score
- 53
Pirmo reizi man bija 3,5 g, un pirmo reizi man bija 5,5-6 g, manas potenciālās kļūdas ir tādas, ka mans pH, manuprāt, nebija ļoti labs, varbūt pārāk zems, un mans 4-MMC pēc filtrēšanas nav bijis ļoti balts, domāju, ka tas ir tāpēc, ka es ļāvu acetona un HCl šķīdumam ar 4mmc saldētavā, jo pēc dažām stundām baltais piena šķīdums bija balts, bet ar nedaudz sarkanā/oranžā krāsā, es domāju, ka es kļūdījos arī metilēšanā, es domāju, ka es šķīdumu atstāju ilgāk par 2 stundām, nezinu, vai tā ir kļūda, o un mans šķīdums nebija karsts, es to gatavoju bēniņos, un temperatūra ir auksta, tāpēc.. Varbūt reakcija nav pietiekami karsta, lai iegūtu maksimālu iznākumu, varbūt es varu uzsildīt šķīdumu sākumā, lai uzsāktu reakciju?
Pirmajā reizē, kad es ieliku 4-MMC/acetonu/HCl saldētavā uz 8-10 stundām, 4-MMC iezis bija ļoti ļoti balts, bet acetons/HCl bija apakšējā daļa, jo es nesajaucu pirms saldēšanas..
Ja kāds var man palīdzēt palielināt iznākumu, lūdzu :'(?
Pirmajā reizē, kad es ieliku 4-MMC/acetonu/HCl saldētavā uz 8-10 stundām, 4-MMC iezis bija ļoti ļoti balts, bet acetons/HCl bija apakšējā daļa, jo es nesajaucu pirms saldēšanas..
Ja kāds var man palīdzēt palielināt iznākumu, lūdzu :'(?