Question iekšpusē zāļu gredzens?

dickbrewer

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Sveiki, es gribēju uzzināt, vai labāk ir personīgi iesaistīties vietējā narkotiku apritē, kur varētu droši iegādāties narkotikas, nešauboties par noziedzīgām darbībām. vai arī labāk būtu iegādāties narkotikas tiešsaistē un darīt to savā privātumā?
man tas ir loģiski, ja jūs esat funkcionāls narkomāns, jūs, iespējams, nevēlaties uzkavēties ap tiem, kas jebkurā laikā var jums kaut ko sagādāt. varbūt im kļūdos vai ir citādāk. bet mana personīgā pieredze. ja jūs mēģināt palikt klusumā un nekad neaplaupīt vai nekaitēt citiem, likums jūs vēros 10 reizes vairāk.

dickbrewer

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Es saprotu, ka viņi teiktu, ka jūs kļūdāties, jo jūs veicināt dīleru un vispārējo "narkotiku problēmu", man būtu jāsaka, ka jūs izšķērdējat resursus, cīnoties ar savu valdību, nevis palīdzat saviem cilvēkiem

berrek

Don't buy from me
New Member
Language
🇵🇱
Reaction score
0
Deleted

dickbrewer

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Nē un nē. narkotikas ir pārejošs ieradums!

Interpol

Buying through escrow
New seller
Language
🇩🇪
Reaction score
18
Deals
1
Vislabākais veids vienmēr ir pirkt internetā. Jums ir jāuzmanās, ka jums ir labs anonīms savienojums un anonīms piliens, kurā jūs pasūtāt ur zāles.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Es domāju, ka drošāk ir nenodarboties ar IRL cilvēkiem. Tomēr mans viedoklis

JaanTaan1738

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Saziņa ar uzticamu tiešsaistes piegādātāju ir ārkārtīgi svarīga, kad nodrošināsiet, ka jums nav jāpaļaujas uz vietējām "grupām", lai iegūtu krājumus.