Question <investigation & study> Piesārņots metamfetamīns I daļa: testēšana, analīze

phenethylope

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Sveiki, draugi

fona stāsts : īss stāsts, es dabūju kādu sūdainu metamfetamīnu! Es esmu bijis šīs vietnes nomalē apmēram gadu, bet nolēmu oficiāli sasveicināties.

No ātras FTIR testēšanas pirmkārt, tajā bija nedaudz ketamīna. No manas izpētes, lai gan, tie abi ir šķīstoši ūdenī, un nav pārliecināts, vai ir viegla metode.
Sliktākais ir tas, ka tajā bija šie daži (vairāk nekā daži) sarkani, zili brūni sūdi... Es nekad nekad no potenciāli 3 ciparu pirkumiem nekad nav sastapies ar šādu riebumu. No manām ierobežotajām zināšanām šķiet, ka tas ir nepareizi mazgāts prekursoru tipa gunk joprojām tajā.

rīcības plāns: Im gatavojas nosūtīt detalizētāku paraugu uz vietu, kas izmanto virsmas Raman, kā arī FTIR.
Iespējams, es varētu savākt visskaistāko lausku un veikt ātru mazgāšanu un, iespējams, pat savu pirmo ABE.

jautājums -
Vai ir labi izstrādāts veids, kā atdalīt ketamīnu un metamfetamīnu?

Pievienošu fotoattēlus vēlāk šodien, paldies visiem, kas to izlasīs.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,078
Deals
1
Ja neitralizējat skābi, bāzes formā meth šķīst acetonā hloroformā un ēterī, bet keta,I've nešķīst acetonā un ēterī un tikai daļēji šķīst hloroformā. Acetons man šķiet acīmredzama izvēle. Nevarēju atrast nekādus datus par ketamīna hcl šķīdību, bet, visticamāk, tas ir šķīdinātājs, kas šķīdina vienu, bet ne otru.