What synthesis would you do with this product 3,4-(Methylenedioxy)phenylacetonitrile (CAS 4439-02-5)
Cruela Don't buy from me Member Language 🇺🇸 Joined Aug 13, 2022 Messages 10 Reaction score 0 Points 1 Aug 22, 2024 #1 Kādu sintēzi jūs varētu veikt ar šo produktu 3,4-(metilēndioksi)fenilacetonitrils (CAS 4439-02-5)
A Amanchem Don't buy from me New Member Language 🇺🇸 Joined Aug 20, 2024 Messages 1 Reaction score 0 Points 1 22 Aug #2 Kā jūs to sintezējat? Cruela Don't buy from me Member Language 🇺🇸 Joined Aug 13, 2022 Messages 10 Reaction score 0 Points 1 By Cruela 22 Aug #3 man to piedāvā piegādātājs
Cruela Don't buy from me Member Language 🇺🇸 Joined Aug 13, 2022 Messages 10 Reaction score 0 Points 1 By Cruela 22 Aug #3 man to piedāvā piegādātājs
S sassyqueen Don't buy from me Member Language 🇺🇸 Joined Sep 20, 2024 Messages 8 Reaction score 0 Points 1 02 Oct #4 Ieteikumi APAAN (α-fenilacetonitrils) sāka importēt uz Eiropu metolamīdu ražošanai. Bet patiešām aplūkojot struktūras Bet, manuprāt, es apskatītu nitrilus uz amīdiem vai karboksilskābes uz jūsu vēlamajiem savienojumiem. Nitrilu hidrolīze: Amīds pret karboksilskābi. Nesen pētīju amīdu pagatavošanu, un viena no minētajām metodēm bija nitrila skābes hidrolīze. Līdz šim es domāju, ka nitrilu skābes hidrolīzes rezultātā iegūst karboksilskābes. Kā... chemistry.stackexchange.com Attachments msMKpe9oAk.png 359.6 KB · Views: 16
Ieteikumi APAAN (α-fenilacetonitrils) sāka importēt uz Eiropu metolamīdu ražošanai. Bet patiešām aplūkojot struktūras Bet, manuprāt, es apskatītu nitrilus uz amīdiem vai karboksilskābes uz jūsu vēlamajiem savienojumiem. Nitrilu hidrolīze: Amīds pret karboksilskābi. Nesen pētīju amīdu pagatavošanu, un viena no minētajām metodēm bija nitrila skābes hidrolīze. Līdz šim es domāju, ka nitrilu skābes hidrolīzes rezultātā iegūst karboksilskābes. Kā... chemistry.stackexchange.com
yuiopjkl Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 14, 2022 Messages 77 Reaction score 44 Points 18 03 Oct #5 Es domāju, ka tas ir tas pats, kas pārvērst fenilacetonitrilu (benzilcianīdu) par P2P. 3,4-(metilēndioksi)fenilacetonitrils → MD-APAAN → MD-P2P (PMK) S sassyqueen Don't buy from me Member Language 🇺🇸 Joined Sep 20, 2024 Messages 8 Reaction score 0 Points 1 By sassyqueen 03 Oct #6 Jā, tas noteikti ir vēl viens veids
Es domāju, ka tas ir tas pats, kas pārvērst fenilacetonitrilu (benzilcianīdu) par P2P. 3,4-(metilēndioksi)fenilacetonitrils → MD-APAAN → MD-P2P (PMK)
S sassyqueen Don't buy from me Member Language 🇺🇸 Joined Sep 20, 2024 Messages 8 Reaction score 0 Points 1 By sassyqueen 03 Oct #6 Jā, tas noteikti ir vēl viens veids