Sveiki, es esmu šeit jauns. Vai kāds no jums, kas ir pieredzējis, varētu dalīties ar mani un citiem interesentiem ar kādu labu un efektīvu metodi, kā mājas apstākļos izgatavot šo efedrīna prekursoru? Man ir benzaldehīds, raugs, melase un spainis spirta fermentācijai. Es jau kādu laiku vācu informāciju, esmu iztulkojis savā valodā patentu (US6271008), kā arī dažus citus pētījumus, mani interesē šis process, diemžēl neesmu pazīstams ar šo progresīvo ķīmijas kodu, man patīk, kad zināšanas tiek pasniegtas skaidri, un vairums šo pētījumu ir rakstīti zinātnieku valodā, ir grūti iedziļināties konkrētā, konsekventā informācijā, un es negribētu kaut ko sabojāt, kaut ko darot neprecīzi, tāpēc lūdzu, lai pieredzējušie šajā metodē mani kā saprotošs vecāks ved par roku soli pa solim. Domāju, ka to var vienkāršot līdzīga stila instrukcijās (vēlamais piemēra paraugs):
Lai iegūtu 100 g fenilacetokarbinola (ar biotransformācijas metodi), ir nepieciešams:
1) spainī ielej x mililitru/gramu melases, tad pievieno (x) gramu rauga
2) pēc 24 stundām pievieno (x) mililitru/gramu benzaldehīda
utt.
Vai jūs varat man palīdzēt precīzi aizpildīt šo instrukciju, lai tā varētu kalpot man un citiem interesentiem, kas nākotnē vēlas ražot l-PAC? Vai arī es esmu aizmirsis kādu pavedienu, kas varētu mani viegli novest pie risinājuma? Palīdziet man vienkāršot šo mīklu. Sveicieni!
Lai iegūtu 100 g fenilacetokarbinola (ar biotransformācijas metodi), ir nepieciešams:
1) spainī ielej x mililitru/gramu melases, tad pievieno (x) gramu rauga
2) pēc 24 stundām pievieno (x) mililitru/gramu benzaldehīda
utt.
Vai jūs varat man palīdzēt precīzi aizpildīt šo instrukciju, lai tā varētu kalpot man un citiem interesentiem, kas nākotnē vēlas ražot l-PAC? Vai arī es esmu aizmirsis kādu pavedienu, kas varētu mani viegli novest pie risinājuma? Palīdziet man vienkāršot šo mīklu. Sveicieni!