- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 20
Sveiki, ļaujiet man dalīties ar jums dažās atziņās, pirms jūs riskējat iedziļināties ražošanas un tirdzniecības jomā: Rīkojoties. Tai šajā jomā ir būtiska nozīme. Ja tā nav jūsu stiprā puse, pat neapsveriet iespēju tajā ienākt. Tomēr, ja esat apņēmības pilns ienirt, jums ir jāapgūst aktiermāksla un jākļūst stingrākam, jo īpaši savu biznesa kolēģu acīs. Viņiem ir jāuztver jūs kā kaut ko citu, tikai ne kā vāju. Bet vai aktiermeistarība nozīmē tikai to? Pilnīgi noteikti ne. Pašlaik esat gan savu finanšu līdzekļu, gan reputācijas pilnveidošanas posmā. Neļaujiet nevienam iedziļināties jūsu personīgajā dzīvē. Tas ir līdzīgi kā dzīvot dubultu dzīvi: vienā jūs esat nerimstošs uzņēmējs, bet otrā izstarojat laipnību, līdzjūtību un cieņu. Pēdējo personību saglabājiet tikai savai ģimenei un tuvākajiem uzticības partneriem. Būtībā daži cilvēki nepietiekami novērtē šī jautājuma nopietnību. Es nerunāju tikai par briesmām tikt aizturētam, ja vadāt dubultu dzīvi; drīzāk es apgalvoju, ka jūsu sabrukums un izmantošana finansiālu ieguvumu gūšanai būs bez piepūles, pateicoties jūsu atklātībai. Kā teikts sakāmvārdā: "Esi noslēpumains, lai ienaidnieks par tevi brīnās." Tātad, kādas sekas tas var radīt? Sekas ir tādas, ka jūs sasniegsiet visu, ko vēlēsieties, un manipulēsiet ar prātiem, ar ko vien vēlēsieties. Tas ir krasā pretstatā tam, ja esat narkotiku tirgotājs vai ražotājs, kur jūs uztver vienīgā gaismā - kā narkotiku tirgotāju. Tas var mulsināt jaunos prātus, tomēr, pieaugot, pieņemot, ka izvairīsieties no aizturēšanas, jūs atradīsiet ap sevi tikai un vienīgi narkotiku aprindas. Šeit vienīgā atšķirība starp tevi un trūcīgajiem ir tava pajumte un bagātība, taču pēc būtības tu esi daļa no tās pašas kopienas. Pašlaik man pieder tik ievērojama bagātība, ka manas naudas skaitīšanas iekārtas nedarbotos, un neviens nezinātu manu ienākumu avotu. Pamatojums ir tāds, ka es par prioritāti izvirzīju savas reputācijas kultivēšanu, nevis iedziļināšanos narkotiku tirdzniecībā. Pastāv daudzi veidi, kā iegūt reputāciju, un, lai gan daži uzskata, ka tos ir grūti sasniegt, patiesība ir gluži pretēja. Jums tikai jāatmet visi iepriekšējie priekšstati un jāpārdomā, uz ko jūs tiecaties, pirms sākat nodarboties ar narkotiku ražošanu, un cītīgi jāstrādā, lai to īstenotu. Vienlaikus iegremdējiet sevi savā alternatīvajā sfērā. Visbeidzot, es izsaku pateicību visiem, kas iesaistīti šajā platformā. Ar sveicieniem, DAX