- Reaction score
- 0
Amatieri, kas vēlas apgūt lielo-vidēja mēroga metamfetamīna ražošanas metodes no īstiem profesionāļiem ar ātru un iesācējiem draudzīgu uzstādīšanu/recepti ar visaugstāko/pašu tīrāko iznākumu, kā teikts sākumā, es esmu amatieris, kas to dara viegli, lai gan ar pareizu vadību un zināšanām no kāda, kurš ir ļoti ātrs skolnieks, kas pievērš uzmanību un piemēro katru mācīto detaļu, man patīk mācīties. Pat ja tas ir grūtāk nekā jūsu vienkāršotais metodes veids, tas ir tāpēc, ka man ir vieglāk pateikt, kur es, iespējams, kaut ko esmu darījis nepareizi vai kuras metodes daļas es varu pielāgot, lai man būtu vislabākās, jebkādi padomi par metodēm vai aprīkojuma veidiem nav svarīgi, vai tas ir nopirkts veikalā, vai izgatavots diy, es esmu atvērts visiem ieteikumiem, kas meklē iestatījumu 1015 kg nedēļā jebkādas zināšanas par katra ķimikāliju daudzumiem, kas nepieciešami šāda lieluma un darbības veikšanai Kāda ir sākuma cena, sākot no ķimikālijām un beidzot ar aprīkojumu, kas nepieciešams šāda veida darbībai, protams, ka man ir mini versija, lai pārbaudītu partijas pirms tik lielas, kā arī pirms katras lielas partijas, lai veiktu testa braucienu, pirms es veicu lielu šāda daudzuma partiju, kamēr es praktizēšos Es vēlētos, lai man būtu arī lielāka iekārta. Iepriekš paldies ikvienam, kas vēlas sniegt man dažas no savām zināšanām.