METAMFETAMĪNA PSE-RP-I2 reducēšana

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
Pseido izvilkts ceļš Taisni uz E, jo A / B metode man nedarbojās.
120 mg pseidoefedrīna sulfāta + 5 mg loratadīna vienā tabletē
10 g pseidoefedrīna sulfāta
15g joda kritsalīna granulu
5g RP
5ml h2o
reflukss
man gadījās, ka reakcijas laikā pēc stundas atlīmējās hermētiskā lente starp bankas kakliņu un dzesētāju, un tas sāka strauji dūmot. vai ir iespējams, ka mets arī iztvaikoja?
tas notika 120 C temperatūrā. es izslēdzu plīti un gaidīju, kamēr tā atdzisīs, lai varētu salabot blīvējuma lenti. un atkal sāku to karsēt, bet tikai nākamajā dienā, jo pēc tam man nebija laika.
Vai ir iespējams, ka šis pārrāvums sabojāja reakciju?
tāpēc, kad es sāku to atkārtoti sildīt zem atgaitas kondensatora (balons, kas novietots tā galā) līdz 130 C, es šo temperatūru uzturēju stundu.
tad atvēsināju un ielejot ūdeni, es to filtrēju.
Viss maisījums bija zaļš. Vai tas ir normāli?
Es gaidīju, ka tas būs dzeltenīgs vai dzidrs.
Tomēr es turpināju, pievienoju NAOH, lai ph būtu 12+.
tad pievienoju 2x 100 ml ksilēna
(apakšējo slāni noliku uz leju)
Es izmazgāju ksilolu ar aukstu, siltu un aukstu DH2O.
Es ieliku MgSO 4 Bihnera piltuvē ar filtrpapīru, caur kuru izlēju ksilēna slāni.
Pēc tam es gāzēju ksilēna slāni ar hcl gāzi (nacl + h2so4, žāvēts virs CaCl2).
Es esmu vīlies, gaidīju lielāku iznākumu - vismaz 6 g, tā vietā man ir 3 g balta pulvera.
Es mēģināšu to pārkristalizēt.
Es izšķīdināju šo pulveri mērglāzē karstā izopropilspirtā, pievienoju apmēram 10 ml acetona, pārklāju un ieliku saldētavā.

varbūt laime pazudusi, varbūt man nav pietiekamu zināšanu.

Lūk, rezultāts

Last edited:
Reaction score
312
Metamfetamīna brīvā bāze var aizlidot ar tvaiku, bet varbūt ne tikai tā. Šajā sintēzes paņēmienā rodas reakcijas blakusprodukti, par ko liecina maisījuma krāsa. Es domāju, ka tik zems iznākums ir saistīts ar vairāku faktoru kombināciju.
Vai tā ir pirmā reize, kad jūs sintezējat metamfetamīnu šādā veidā?
Es domāju, ka ir vērts to atkārtot un iegūt pieredzi.
Iegūtais mets fotogrāfijā izskatās lieliski. Ekstrakcija, paskābināšana un pārkristalizācija bija veiksmīga.
Vai mets bija labas kvalitātes?

Last edited:

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
Šo reakciju jau esmu iestatījis apmēram 2 reizes, man tā arī nav izdevies to izdarīt. Es to uzdāvināju draugam. Es viņu sen neesmu redzējis. Man nav iespējas viņam to pajautāt. No savas ožas viedokļa es zinu, ka tad, kad es lietoju metu no pieejamiem avotiem, mets bija rūgts, tā bija īpaša ķīmiska smaka. Šis mans produkts arī bija rūgts, bet tam nebija smaržas. Es ieliku nelielu gabaliņu produkta, lai izšķīdinātu ūdenī, un pH mērījums bija zils.

Paldies par atbildi, es noteikti mēģināšu vēlreiz.
Pēc tam es publicēšu savu darbu forumā

Ouroboros369

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Izskatās, ka jums ir izdevies gūt pieklājīgus panākumus. Esmu neskaitāmas reizes mēģinājis veikt rp/i reducēšanu, un man vienmēr ir problēmas ar pfed attīrīšanu, tāpēc biežāk mana reakcija neizdodas.

primitiveintelectual

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
94
neviens nav nokritis no debesīm un visu uzreiz zinājis, mēs mēģināsim tālāk, cerība pēdējā mirst, un mīlestība, kas ilgst, ir būtiska.

Novēlu jums daudz panākumu

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Sakarā ar LWR 36-48 stundu reakcijas laiku (maks. 120°) 107,5-112,5° bija ideāli, un palielinājums līdz 0,8 ml dh2o - 1g E. Atgriešanās palielinājās no 42% līdz 57%. Ja viņiem ir iespēja un laiks, viņi varētu to izmēģināt.

Veiksmi