metkatinona sintēze - man vajadzīga palīdzība

victimtulip

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Labdien. Es esmu patērētājs kopš 2019. gada, es reti smēķēju nezāli un man tā reti patika, tikai šovasar es atradu narkotiku, kas man patīk, un visi manā pilsētā un apkārtējās pilsētās to patērē, un, ja kādam pajautā, kas tas ir, neviens nezina, kā to pareizi nosaukt, visi to sauc par sāli, kristāliem vai sniegu.

Pēc sešu mēnešu nepārtrauktas lietošanas tā izraisīja manu ziņkāri, jo tā ir ļoti laba, un, cik dzirdēju, to neražo nezinu kādā laboratorijā un neved pie mums, patiesībā to ražo vairāki cilvēki no kādas netālas pilsētas no dažādām produktu ķimikālijām, ko var viegli iegādāties. Tā man radās ideja pamēģināt, un es uztaisīju ambīciju, un 3 mēnešus es turpināju mēģināt iegūt informāciju, atrast vieglu sintēzi un varbūt arī nosaukumu šai narkotikai, līdz tad es teicu, ka pamēģināšu metkatinonu, jo tas man šķiet visvienkāršākais un man jau ir viss, kas man vajadzīgs.

Šeit ir attēls, kas pārmērīgi tiek lietots mūsu pilsētā

Es tiešām priecātos un lūdzu, ja kādam ir pacietība tērēt savu laiku kopā ar mani, lai man palīdzētu, jo es nevaru padoties, katru reizi, kad man neizdodas, es jau esmu zaudējis naudu, jo man neizdevās galu galā sasniegt produktu, bet es joprojām esmu gatavs mēģināt vēlreiz, un es esmu mācījies no tā, ko es esmu darījis līdz šim.

Es sekoju šai receptei: https: //www.hipforums.com/forum/threads/methcathinone-help.390111/

Man ir šādas sastāvdaļas:

KMnO4 [kālija permanganāts].
Pseidoefedrīns HCl - 100 tabletes, katra satur 30 mg pseidoefedrīna un 200 mg ibuprofēna.
Izopropilspirts
Acetons

Lielākā problēma, kas man neļauj katru reizi nonākt līdz galam, ir tā, ka process ilgst aptuveni 20 stundas, un es varu izmantot virtuvi līdz 12 stundām. Es sakārtoju dažus jautājumus.

1. Vai pietiek ar 100 tabletēm, no kurām katra satur tikai 30 mg pseidoefedrīna? Es negribu, lai iznāk vislabākais produkts, es gribu, lai iznāk kaut kas, kam ir noteikts efekts. Cik saprotu, no 100 tabletēm man vajadzētu iegūt līdz 3 gramiem metkatinona?

2. Kā es varu sevi ierobežot līdz 12 stundām? Vai kāds var man pateikt citu procesu, ja nepieciešams, bet izmantot tās pašas sastāvdaļas? Mani traucē tas, ka pēc efedrīna ekstrakcijas un kālija permanganāta pagatavošanas man tās ir jātur atsevišķi 2 pudelēs 4 stundas ledusskapī, un tikai pēc tam jāsajauc citā pudelē un jāgaida līdz 12 stundām ... Vai es varu izmantot saldētavu, lai tas ilgtu mazāk?

3. Man nevar sanākt tā, kā saitē, ko sūtīju kā kopsavilkumu, jo pudelei, kurā es ieliku efedrīnu un kālija permanganātu uz 12 stundām, pēc izņemšanas no ledusskapja ir tāda pati krāsa, tumši violeta krāsa. Man nācās vēlreiz filtrēt to, kas bija pudelē, lai šķidrums paliktu pilnīgi caurspīdīgs. Vai tā ir problēma?

4. Es lietoju ibusinus, kas satur: Katra apvalkotā tablete satur 200 mg ibuprofēna, 30 mg pseidoefedrīna hidrohlorīda un palīgvielas: pārlieku izsmidzinātu laktozi, kukurūzas cieti, magnija stearātu, talku, mikrokristālisko celulozi, bezūdens koloidālā silīcija dioksīdu, Opadry II Green 85F210052 (daļēji hidrolizēts polivinilspirts, titāna dioksīds (E 171), talks, makrogols 3350, hinolīna dzeltenais (E 104), indigo karmīns (E 132)). Vai man joprojām ir jādara kā šajā saitē un uz visām tabletēm jāuzliek ledus, lai zaļais apvalks nokrītas?

5. Visgrūtāk man ir tad, kad visa viela ir jāielej karstumizturīgā traukā un jāieliek cepeškrāsnī. Pēc 3 stundu gaidīšanas šajā šķidrumā izveidojās kaut kāds pulveris, bet tas joprojām nav iztvaikojis, un es nevaru atstāt šo krāsni ieslēgtu vairākas stundas. Vai tā varētu būt problēma, ja tā vietā, lai to ieliktu cepeškrāsnī, es to novietoju uz plīts, lai tas vārītos iztvaikošanai? Vai tas nav ātrāk?

6. Man nav sērskābes pH, vai sērskābe patiešām ir vajadzīga? Vai bez tās nevar iztikt? Man tiešām nav kur tādu dabūt.

Attachments

• 7e6BOCTD4U.jpg
    7e6BOCTD4U.jpg
    489 KB · Views: 420
  • XsIKWQrVEe.png
    XsIKWQrVEe.png
    659.4 KB · Views: 422

WillD

Expert
Reaction score
1,058
Apvalks ir jānoņem, mehāniski. Tajā ir efedrīna darbības pagarinātājs, kas mums nav nepieciešams. Atbrīvoties no tās ķīmiski - grūti.

Ibuprofēns gandrīz nešķīst ūdenī. Tas ļauj no tā salīdzinoši vienkārši atdalīt efedrīna hidrohlorīdu. Sasmalcinot tabletes, ekstrahēt ar karstu ūdeni, izfiltrēt no ibuprofēna un citām nešķīstošām saistvielām.

Dažas vielas (mikrokristāliskā celuloze eksp) var izšķīdināt, spēcīgi karsējot, bet atdzesējot vai filtrējot tās kristalizējas. Nedaudz atdzesē un atkal filtrē. Rezultātā iegūstam ūdens šķīdumu, galvenokārt efedrīna hidrohlorīdu, ar dažiem saistvielu piemaisījumiem.

Turpmākajā alkohola oksidēšanās reakcijā līdz ketonam neesmu pārliecināts par panākumiem, īpaši bez skābes papildu klātbūtnes. Jūs varat rakstīt uz PM, es centīšos palīdzēt, ja nopietni.

victimtulip

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Vai ir slikti, ja pseidoefedrīna maisījumu ar kālija permanganātu es turu saldētavā, nevis ledusskapī? Es gribu, lai tas kalpotu mazāk, tas ir pārāk ilgi 8-12 stundas, lai to turētu ledusskapī.

WillD

Expert
Reaction score
1,058
jūs sasaldējat ūdens šķīdumu ledū ar visām no tā izrietošajām sekām