- Reaction score
- 5
Sveiki, attīrot 1n un 2n amīnus, es iegūstu 0 % iznākumu, burbuļojot hcl toluolā+amīna produktu (50 g amīna 300 ml toluola) -(es izmantoju 20-30 MgSO4, lai iepriekš nosusinātu organisko fāzi).
es nedaudz ieskatījos google un atklāju, ka MgSO4 nav saderīgs ar skābju jutīgiem savienojumiem.
lūdzu, apskatiet :
Vai ir iespējams, ka MgSO4 absorbē visu manu produktu un sabojā manu iznākumu ????
un, ja jā, tad kā tas ir iespējams, ka šis MgSO4 absorbents, ko es tik bieži izmantoju pamācībā, lai iegūtu produktu un gāzi no mdma + meth ?
es nedaudz ieskatījos google un atklāju, ka MgSO4 nav saderīgs ar skābju jutīgiem savienojumiem.
lūdzu, apskatiet :
4.7.: Reakcijas darba uzdevumi
Galvenais reakcijas veikšanas un produkta izdalīšanas posms ir tūlīt pēc reakcijas pabeigšanas, un to sauc par reakcijas "apstrādi". Reakcijas apstrāde attiecas uz metodēm, kuru mērķis ir ...
chem.libretexts.org
Vai ir iespējams, ka MgSO4 absorbē visu manu produktu un sabojā manu iznākumu ????
un, ja jā, tad kā tas ir iespējams, ka šis MgSO4 absorbents, ko es tik bieži izmantoju pamācībā, lai iegūtu produktu un gāzi no mdma + meth ?