10g 2B4M es ieliku 20ml metilamīna 40%, bet es tikai atceros, ka mans pārdevējs man teica, ka metilamīns nav 40%, bet nedaudz mazāk, jo viņš to man pagatavoja (ja jūs to lasāt, vēlreiz paldies !), tāpēc varbūt man ir jāliek 25ml, nē, man ir tikai acu apdegumi (pat tad, kad es valkāju brilles, kā slēpošanas brilles, bet ķīmijai un arī masku (ABEK1), bet tas nav 2 in 1, bet 2 produkti ir atšķirīgi, es raudāju daudz nākamajā dienā, bet 2 dienas pēc tam tie ir normāli), es valkāju cimdus un 3M kombinezonu, un tas ir viss.
Vieta, kur es gatavoju 4MMC, ir mans bēniņi, un es ļauju vaļā logu, lai naktī būtu auksti.. Varbūt reakcija nav pietiekami karsta ..? Man ir sildvirsma, lai es varētu pagatavot karsta ūdens vannu un ievietot tajā savu pudeli ar 2B4M/M40/DCM, lai sāktu reakciju, bet es neredzu temperatūru, tāpēc...
Man ir vēl viens jautājums, kad es iepildu HCl un acetonu savā 4MMC brīvajā bāzē, es varu maisīt dažas minūtes un filtrēt vai man tas ir jāieliek saldētavā? Jo, kad es ielieku acetonu, es redzu 4MMC akmeņus un tas ir ļoti ļoti balts, tā ka varbūt es varu to izdarīt?