Question Nepieciešams ķīmiķis, lai izskaidrotu sintēzi, kas dalīta šeit

Dragovich

Turkey Dealer
Resident
Reaction score
148

Vispirms sveicinu visus foruma dalībniekus.

Pastāstīšu nedaudz par sevi un problēmām, ar kurām saskāros, apgūstot un piemērojot dažas sintēzes forumā. Domāju, ka šeit esošie profesionālie pazemes ķīmiķi atrisinās manas problēmas :)

.Esmu aptuveni 1 mēnesi pētījis visas šajā forumā dalītās sintēzes un dažus punktus, kuros cilvēkiem rodas problēmas, un es klusi izjūtu iespējamās problēmas, ar kurām viņi saskaras. Mani ļoti interesē amfetamīns un tā atvasinājumi, jo universitātē studēju nodaļā. Tāpēc cenšos veikt pētījumus no ārzemju avotiem un iegūt sev vēlamo informāciju, nevis mācīties no idiotiem, kuriem ir diploms manā valstī un kuri neko nezina.

Es dzīvoju Turcijā. Tāpēc mana dzimtā valoda ir turku valoda. Termini, ko jūs šeit lietojat dažos darījumos, ļoti atšķiras no mūsu terminiem. Es nevaru saprast, ko jūs mēģināt izdarīt dažās sintēzēs. Ir gandrīz neiespējami internetā vai forumā meklēt kādu terminu vai vārdu, ko es nesaprotu.
Turpmāk rakstīto sintēzi es atradu šajā forumā. Diemžēl mūsu dalībnieks, kurš dalījās ar šo sintēzi, nav dalījies ar daudz paskaidrojošas informācijas jaunajiem ķīmiķiem. :(

Bez liekas kavēšanās es jums, mani cienījamie profesionālie skolotāji, uzrakstīšu jautājumus pie zemāk esošajām rindiņām / numurējot manis ievietotās daļas. Būšu pateicīgs, ja atbildēsiet uz jautājumiem tā, kā es tos numurēju. :)

4,8g PseudoE /1
2,5g RP
6g I2 /2
1,5ml H3PO4

eļļas vanna
4 stundu reflukss
pēc reakcijas:

150ml DH2O /3
pievienot NaOH PH 12+ /3-1
100ml ksilēna /3-2

izmazgāt ar siltu, aukstu DH2O /4
atsevišķa piltuve /5

+20ml DH2O /6
+20ml DH2O /6-1
pievienot 35%HCL PH 7 /6-2

iztvaicēt karstumā /7
izskalot ar aukstu acetonu /8
pārkristalizēšana izopropilspirtā ar acetonu /9
atstāt saldētavā uz 12 stundām
filtrēt

MŪSU PĒTĪJUMI:
Vai tas ir pseidoefedrīns, ko mēs izņemam un ieberam tieši no šeit minētajām pseidoefedrīna zālēm, vai arī tas ir tīrs (tabletes, ko mēs izņēmām no kastītes un sasmalcinājām bez jebkādas darbības).. Ja tas ir medikaments, kādu medikamentu jūs ieteiktu un vai ir nozīme, cik mg tas ir? Pseidoefedrīns (PEH) ir rakstīts uz dažām zāļu kastītēm mūsu valstī. Domāju, ka, rakstot PEH, tas nozīmē, ka šim procesam tas ir nederīgs.
2: šeit ir minēts jods. bet I2 rakstīšana mani samulsināja. Kad es jautāju skolotājam, viņš teica, ka tas ir joda savienojums, bet viņš pats to nezina. Ko nozīmē 2?
3: Vai pēc reakcijas mēs veiksim darbības, ko veicām šeit, burbulī, kurā notika reakcija, vai arī mums tas jādara atsevišķi glāzē?
3-1: Cik saprotu, mums tika uzdots paaugstināt pH līmeni virs 12, izmantojot nātrija hidroksīdu. Ja es pareizi sapratu, vienkārši sakiet JĀ, JŪS KĻŪPU! :D

3-2: Ja mēs paaugstinājām pH līmeni iepriekšējā rakstā, kāpēc mēs atkal pievienojam skābi un izjaucam pH līdzsvaru? Kāds ir mūsu pievienošanas mērķis?
4: es neko nesaprotu, kas darīts šajā rakstā, lūdzu, paskaidrojiet skaidri vai ievietojiet kādu rakstu vai video, kur es varu mācīties.
5: es neko nesaprotu, kas darīts šajā rakstā, lūdzu, paskaidrojiet skaidri vai ievietojiet kādu rakstu vai video, kur es varu mācīties.
6: kur mēs pievienojam
6-1: kur mēs pievienojam
6:2: es domāju, ka mēs šeit mēģinām neitralizēt maisījumu, izmantojot HCl. (bet es joprojām nezinu, kādam maisījumam šeit pievienot šo vielu:D)
7: kāds ir mūsu mērķis to darīt un kādu maisījumu mēs mēģinām iztvaicēt
8: kas ir mazgāšanas process ar aukstu acetonu un kāpēc to dara? (Man ir nepieciešams skaidrs skaidrojums, kā tas tiek darīts, jo šo situāciju es mācīšos pirmo reizi)
9: šis ir jautājums, par kuru es visvairāk vēlos saņemt skaidrojumu. Es par to neko nezinu. Man ir nepieciešams skaidrs skaidrojums, kā tas tiek darīts un kāpēc.

Es domāju, ka šie ir visi man vajadzīgie jautājumi. Jau iepriekš paldies visiem par atbildēm. Un vēl es gribētu norādīt, ka es cenšos izprast gandrīz visas sintēzes, ar kurām dalījās mūsu skolotāja G. Patton, pierakstot piezīmes savā piezīmju grāmatiņā un strādājot pie tām. Uz savas piezīmju grāmatiņas pirmās lapas es pierakstīju, ka jūs esat mans slepenais varonis.
Ja kādu dienu mani arestēs, es visiem saviem draugiem cietumā pastāstīšu par jums. :ROFLMAO::ROFLMAO:

Solution
No, sorry, you actually made an effort to read the syntheses. I won't be like that. But really, can you link to the original synthesis description, because the steps you describe doesn't make sense.
But:
5. You add the xylene to bind the amphetamine freebase in. It's soluble in xylene or toluene, but not water soluble, so it will form a layer on top of the layer of water and water soluble stuff. Then you pour everything in a separating funnel (if you don't know what a separating funnel is and how to use it, research that) and let the layers separate, after which you drain out the bottom water layer.
You're now left with a rather dirty mix of xylene, freebase meth and impurities in your funnel. You pour water on that, shake the funnel...

rickyrick

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
Vispirms izpētiet organiskās ķīmijas terminus un tehniku, lai izprastu procesus un terminus es ieteiktu sākt šeit.
noskatieties arī citu sintēzes video šajā forumā, lai jūs varētu gūt labāku priekšstatu. arī youtube ir daudz video, kuros jūs varat labāk izprast procesus.
daži norādījumi no manis būtu 1. vai nu izmantot jau attīrītu pseido, ja jums ir sasmalcinātas tabletes, jums ir jāatdala pseido no tablešu pildvielām (es domāju, ka ir amats par to šeit nav pārliecināts tho, bet jūs varat atrast arī citur). 2. I2 ir jods tā elementārajā formā, tas ir viens no tiem savienojumiem, piemēram, skābeklis (O2), kas vienmēr parādās saīsinājumā 2.so normal jodine.if jūs jautājāt ķīmijas skolotājam to un nezināja, viņam vajadzētu saņemt atlaists.

Nevajag arestēt bro.If tu to nedari xD
Un arī veiksmes jūsu centienos ir daudz prasmīgāki cilvēki nekā es šajā forumā, kas vienmēr ir gatavi palīdzēt.
Palieciet drošībā.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
425
1: Tas ir tīrs efedrīns vai pseidoefedrīns.
2: Tas ir tīrs jodons
3: Vienā un tajā pašā raķēšanas traukā, ja jums negribas iepildīt lietas
3.1: jā, tu muļķis
3.2: Jūs pievienojat hidroksīdu, lai iegūtu brīvbāzes eļļu. Pēc atdalīšanas to apstrādā ar skābi, lai iegūtu produkta sāls formu. Izpētiet "Skābes/bāzes ekstrakcija".
4: Es tik tālu aizgāju, un tagad jūs sakāt, ka neko nesaprotat?
5.: Labi, es beidzu. Vienkārši izlasi ķīmijas pamatus un noskaties daudz ķīmijas video youtube.

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
425
Nē, atvainojiet, jūs tiešām centāties izlasīt sintēzes. Es tāds nebūšu. Bet tiešām, vai jūs varat dot saiti uz sintēzes aprakstu oriģinālā, jo jūsu aprakstītajiem soļiem nav jēgas.
Bet:
5. Jūs pievienojat ksilolu, lai saistītu amfetamīna brīvbāzi. Tas šķīst ksilolā vai toluolā, bet ne ūdenī, tāpēc tas veidos slāni virs ūdens un ūdenī šķīstošo vielu slāņa. Tad visu ielejat dalāmajā piltuvē (ja nezināt, kas ir dalāmā piltuve un kā to lietot, izpētiet to) un ļaujiet slāņiem atdalīties, pēc tam iztukšojiet apakšējo ūdens slāni.
Tagad piltuvē paliek diezgan netīrs ksilēna, brīvās bāzes metamfetamīna un piemaisījumu maisījums. Uzlejiet uz tā ūdeni, sakratiet piltuvi (un vēdiniet to, skatiet video youtube par to) un ļaujiet slāņiem atkal atdalīties. Ūdens slāni notecina un izmet. Atkārtojiet vairākas reizes. Šādā veidā no ksilēna/metāna frebāzes maisījuma izskalo ūdenī šķīstošos piemaisījumus.

6. Veicot iepriekš minēto mazgāšanu. Manuprāt, bet es nezinu, uz kādu procedūru jūs atsaucaties.

Tad jūs pievienojat HCl, lai no frebāzes iegūtu metamfetamīna HCl. Tomēr bieži vien to dara, maisījumam barbotējot sausu HCl gāzi. Šim nolūkam ir izstrādāts paņēmiens, jūs to atradīsiet šeit forumā sadaļā "labaratorijas paņēmieni". Pievienojot HCl līdz ideālam pH vai burbuļojot gāzi, sāls veidojas kā baltas, pārslas vai kristāliskas nogulsnes ksilola maisījumā. Tas ir skaists skats. Parasti pēc šī posma metamfetamīna sāli vienkārši izfiltrē.

7: droši vien ksilols, bet man TIKAI vajag oriģinālo pierakstu.

8. Jūs uzlejat aukstu acetonu uz sāls un sakratāt to. Acetonā šķīstošie piemaisījumi tiks izskaloti.

9. Jūs izšķīdināt savu sāli izopropilspirtā, kurā ir nedaudz acetona. Pievieno tikai tik daudz, lai izšķīdinātu sāli, vajadzības gadījumā nedaudz uzkarsē. Sāls siltā šķīdumā šķīst labāk nekā aukstā, tāpēc, kad to ievietosiet saldētavā, meto kristāli veidosies kā pa burvību. Piemaisījumi paliks šķīdumā, un jūs iegūsiet tīru, baltu sāli, ko varēsiet izfiltrēt, izžāvēt un ar to lietot narkotikas.

Kaut kas līdzīgs. Bet, kā jau teicu, tavas piezīmes tiešām ir mazliet dīvainas, tāpēc vienkārši norādi saiti uz oriģinālo sarkano P-sintēzes aprakstu.

Solution

Dragovich

Turkey Dealer
Resident
Reaction score
148
Minēto sintēzi varat izlasīt šeit
Jums ir taisnība, ka sintēzē ir kāda kļūda vai trūkums. Iespējams, kļūda ir arī dažās manis rakstītajās lietās, jo es izmantoju Google tulkotāju.
Bet liels paldies par to, ka ļāvāt man saprast dažas darbības. Es vēl esmu jauns ķīmijas students. šīs atbildes ir zelta vērtas.
Vai jūs varat atstāt saprotamu raksta saiti Meth sintēzei no vienkāršām ķīmiskām vielām, ko es varu sasniegt. jaunajam ķīmijas studentam?

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
425
Vienkārši aplūkojiet rodu arhīvu. https://chemistry.mdma.ch/hiveboard/rhodium/.

Lieta tāda, ka, ja jūs nesaprotat sintēžu aprakstu, jums patiesībā ir jāapgūst vairāk zināšanu, lai spētu tās veikt. Vai arī jūs tāpat vien tos vienkārši sabojāsiet, iespējams, savainojot sevi vai citus.
Paņemiet terminus un aprakstus, kurus nesaprotat, un sameklē tos google. Meklējiet tos youtube. Meklējiet citas topošo ķīmiķu kopienas un lasiet, lasiet, lasiet, lasiet. Vispirms veiciet dažus vienkāršus sintētiskos darbus, piemēram, gatavojiet ziepes vai ražojiet hloroformu vai hlorbutanolu. Meklējiet NileRed vietnē youtube un Chemplayer vietnē BitChute. Sintezējiet savus reaģentus un prekursorus. Ja jums ir grūti saprast tur sniegtos paskaidrojumus, izpētiet tos.

Un, godīgi sakot, ja jūs nesaprotat šo sintēžu aprakstus, es patiešām šaubos, vai jūs vispār esat ķīmijas students, drīzāk vidusskolēns, kas interesējas par narkotiku ražošanu, vai ne? Te nav nekā slikta, bet jums tiešām nav vajadzīgi mazāk sarežģīti sintēžu apraksti, jums vajag vairāk zināšanu. Un, iespējams, iemācīties mazliet vairāk angļu valodas? Lielākā daļa informācijas internetā būs krievu vai angļu valodā.

Dragovich

Turkey Dealer
Resident
Reaction score
148
Liels paldies par sniegto informāciju. Es noteikti neesmu vidusskolniece. Termini, ko mēs Turcijā lietojam par ķīmiju, atšķiras no tiem, ko jūs lietojat šajā forumā, jo man ir grūtības veikt tulkojumus tā ir mana vienīgā problēma.
No nākamā mēneša jūs mani vairāk redzēsiet ar sintēzēm, ko es veicu šajā forumā.
Jūs varat būt pārliecināti, ka es ļoti cītīgi strādāju Docx