- Reaction score
- 148
Vispirms sveicinu visus foruma dalībniekus.
Pastāstīšu nedaudz par sevi un problēmām, ar kurām saskāros, apgūstot un piemērojot dažas sintēzes forumā. Domāju, ka šeit esošie profesionālie pazemes ķīmiķi atrisinās manas problēmas.Esmu aptuveni 1 mēnesi pētījis visas šajā forumā dalītās sintēzes un dažus punktus, kuros cilvēkiem rodas problēmas, un es klusi izjūtu iespējamās problēmas, ar kurām viņi saskaras. Mani ļoti interesē amfetamīns un tā atvasinājumi, jo universitātē studēju nodaļā. Tāpēc cenšos veikt pētījumus no ārzemju avotiem un iegūt sev vēlamo informāciju, nevis mācīties no idiotiem, kuriem ir diploms manā valstī un kuri neko nezina.
Es dzīvoju Turcijā. Tāpēc mana dzimtā valoda ir turku valoda. Termini, ko jūs šeit lietojat dažos darījumos, ļoti atšķiras no mūsu terminiem. Es nevaru saprast, ko jūs mēģināt izdarīt dažās sintēzēs. Ir gandrīz neiespējami internetā vai forumā meklēt kādu terminu vai vārdu, ko es nesaprotu.
Turpmāk rakstīto sintēzi es atradu šajā forumā. Diemžēl mūsu dalībnieks, kurš dalījās ar šo sintēzi, nav dalījies ar daudz paskaidrojošas informācijas jaunajiem ķīmiķiem.
Bez liekas kavēšanās es jums, mani cienījamie profesionālie skolotāji, uzrakstīšu jautājumus pie zemāk esošajām rindiņām / numurējot manis ievietotās daļas. Būšu pateicīgs, ja atbildēsiet uz jautājumiem tā, kā es tos numurēju.
4,8g PseudoE /1
2,5g RP
6g I2 /2
1,5ml H3PO4
eļļas vanna
4 stundu reflukss
pēc reakcijas:
150ml DH2O /3
pievienot NaOH PH 12+ /3-1
100ml ksilēna /3-2
izmazgāt ar siltu, aukstu DH2O /4
atsevišķa piltuve /5
+20ml DH2O /6
+20ml DH2O /6-1
pievienot 35%HCL PH 7 /6-2
iztvaicēt karstumā /7
izskalot ar aukstu acetonu /8
pārkristalizēšana izopropilspirtā ar acetonu /9
atstāt saldētavā uz 12 stundām
filtrēt
MŪSU PĒTĪJUMI:
Vai tas ir pseidoefedrīns, ko mēs izņemam un ieberam tieši no šeit minētajām pseidoefedrīna zālēm, vai arī tas ir tīrs (tabletes, ko mēs izņēmām no kastītes un sasmalcinājām bez jebkādas darbības).. Ja tas ir medikaments, kādu medikamentu jūs ieteiktu un vai ir nozīme, cik mg tas ir? Pseidoefedrīns (PEH) ir rakstīts uz dažām zāļu kastītēm mūsu valstī. Domāju, ka, rakstot PEH, tas nozīmē, ka šim procesam tas ir nederīgs.
2: šeit ir minēts jods. bet I2 rakstīšana mani samulsināja. Kad es jautāju skolotājam, viņš teica, ka tas ir joda savienojums, bet viņš pats to nezina. Ko nozīmē 2?
3: Vai pēc reakcijas mēs veiksim darbības, ko veicām šeit, burbulī, kurā notika reakcija, vai arī mums tas jādara atsevišķi glāzē?
3-1: Cik saprotu, mums tika uzdots paaugstināt pH līmeni virs 12, izmantojot nātrija hidroksīdu. Ja es pareizi sapratu, vienkārši sakiet JĀ, JŪS KĻŪPU!
3-2: Ja mēs paaugstinājām pH līmeni iepriekšējā rakstā, kāpēc mēs atkal pievienojam skābi un izjaucam pH līdzsvaru? Kāds ir mūsu pievienošanas mērķis?
4: es neko nesaprotu, kas darīts šajā rakstā, lūdzu, paskaidrojiet skaidri vai ievietojiet kādu rakstu vai video, kur es varu mācīties.
5: es neko nesaprotu, kas darīts šajā rakstā, lūdzu, paskaidrojiet skaidri vai ievietojiet kādu rakstu vai video, kur es varu mācīties.
6: kur mēs pievienojam
6-1: kur mēs pievienojam
6:2: es domāju, ka mēs šeit mēģinām neitralizēt maisījumu, izmantojot HCl. (bet es joprojām nezinu, kādam maisījumam šeit pievienot šo vielu)
7: kāds ir mūsu mērķis to darīt un kādu maisījumu mēs mēģinām iztvaicēt
8: kas ir mazgāšanas process ar aukstu acetonu un kāpēc to dara? (Man ir nepieciešams skaidrs skaidrojums, kā tas tiek darīts, jo šo situāciju es mācīšos pirmo reizi)
9: šis ir jautājums, par kuru es visvairāk vēlos saņemt skaidrojumu. Es par to neko nezinu. Man ir nepieciešams skaidrs skaidrojums, kā tas tiek darīts un kāpēc.
Es domāju, ka šie ir visi man vajadzīgie jautājumi. Jau iepriekš paldies visiem par atbildēm. Un vēl es gribētu norādīt, ka es cenšos izprast gandrīz visas sintēzes, ar kurām dalījās mūsu skolotāja G. Patton, pierakstot piezīmes savā piezīmju grāmatiņā un strādājot pie tām. Uz savas piezīmju grāmatiņas pirmās lapas es pierakstīju, ka jūs esat mans slepenais varonis.
Ja kādu dienu mani arestēs, es visiem saviem draugiem cietumā pastāstīšu par jums.