Amfetamīna brīvās bāzes neitralizācija līdz amfetamīna sulfātam. jautājumi un atbildes, kas var jūs uztraukt.

Mystery_chemistry

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Sveiki visi . pavediens tika izveidots tāpēc, ka man ir daži neatbildēti jautājumi.

jautājumi :
1. vai pirms neitralizācijas amfetamīna brīvā bāze (eļļa) ir jāsajauc ar šķīdinātāju toluolu / dcm utt?
ja jā, tad kādās proporcijās? 20-30 % no eļļas tilpuma būs OK?

2. kādā proporcijā atšķaidīt sērskābi ar IPA? vai tas ietekmē veiktspēju?
Es izmantoju attiecību 1: 4 skābe / IPA , es izmantoju arī attiecību 1: 10 skābe / IPA.

3. Kāds varētu būt veiktspējas samazināšanās iemesls? Es samazinu pH no 5-6. atšķaidītu skābi lēnām pievienoju porcijās pa 50-100 ml. maisītājs visu laiku darbojās. nesen eļļai pievienoju IPA (vai tas varētu izraisīt efektivitātes kritumu?) no litra eļļas pēc žāvēšanas man iznāca 700-800 g. eļļas svars bija 960 g pH 12. Es saprotu, ka vajadzētu iznākt apmēram 960 g amfetamīna sulfāta, vai ne?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Sveiki. uz visiem šiem jautājumiem ir sniegtas atbildes vai tie ir aprakstīti iepriekš. Paskaties šeit.
jā, ~50/50% ir labi
nav pareizi. 960 g amfumeļļas ir 7,1 mols, tātad ir jāiegūst 3,55 moli amf sulfāta 1308 g.
Ko jūs domājat? Maisītāju?
Mazgāšanas laikā jūs varētu zaudēt amfisulfātu.

Mystery_chemistry

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Liels paldies par atbildi, tas ir, 1 l eļļas sajauc ar 1 l šķīdinātāja. skābi ar acetonu vai IPA proporcijā 1:10

kurš šķīdinātājs ir labākais? Es izvēlētos dcm, jo tas iztvaikos ātrāk.

Mystery_chemistry

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Kā aprēķināt koncentrētas sērskābes attiecību uz šādu tilpumu. Es zinu, ka skābe jāpievieno lēnām, bet būtu labi zināt, cik daudz šķīduma nepieciešams pagatavot šādā proporcijā 1:10.

Mystery_chemistry

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Es kaut kur atradu, ka uz 1 litru amfetamīna eļļas ir 180 ml sērskābes. Mani interesē, vai attiecība 180 ml: 720ml IPA nodrošinās pH 5-6. pieņemot, ka 1:10, jums būs jāpievieno daudz šī šķīduma. vai tas neietekmēs veiktspēju?

aaa un man ir jautājums par jaudu. vai pH ir kāds sakars ar produkta stiprumu? ko jūs domājat par 50-100 g l-fenilalanīna pievienošanu gatavajam produktam, lai pastiprinātu iedarbību?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Pēc mazgāšanas var iztvaicēt IPA un no mazgāšanas šķīduma iegūt amf sulfātu.
nav
bezjēdzīgas baumas

dazrich

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Kas nosaka stiprumu g patton mans labais kungs?
vai tas vienkārši zaudē spēku, jo vairāk jūs izjaucat reakcijas posmus, t. i., ja viss notiek pareizi, tas būs ļoti stiprs, bet, teiksim, ja tas kļūst pārāk karsts, tas zaudē spēku, vai tā vietā tiek zaudēts jēls?
Citiem vārdiem sakot, kas, jūsuprāt, ir galvenais, lai iegūtu vislabāko izturību?
Atvainojiet, ja tas ir nepareizā vietā vai aprakstīts kaut kur citur, es nevaru to atrast, ja tā ir.