Nākamā laboratorija busted in this year 4mmc

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
107

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
awesome inspiratiation! viņi izmantoja cannabis growtents..... badabing! paldies par publicēšanu !!! nekad nedomāju par to...

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Zāļu audzēšanas tendences ir sūdi savai laboratorijai, tas glābj jūsu pakaļu (vai drīzāk grīdu), kad izlejat skābu vielu... runājot no pieredzes :D
Papildus pārklājiet telpu ar izturīgu plēvi, un jūs varat pārliecināties, ka neatstāsiet pēdas, kad nolemsiet pārtraukt savu darbību.

View previous replies…

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Cienījamais KokosDream(foršs segvārds) Paldies par komentāru! Jums ir taisnība, un, protams, tas nav labākā izvēle, teiksim, ilgtermiņa laboratorija. tas ir vairāk, ka es domāju par to, lai projektētu Viegli uzstādīt vairākās īsu izmanto orientētas telpas tikai nedaudz pirmā iespaida maskēties un veidot viegli bloķēta un pārklāta telpu noteiktā telpā. Kuru ir arī viegli demontēt. tā, teiksim, viens partijas projekts, samontēt visu, kas jums nepieciešams darīt savu lietu pabeigt misiju demontēt un atstāt.

Par foliju paldies par padomu! zini, es arī mazliet eksperimentēju ar LED LIGHT un augu audzēšanu. LED pret veco natrium apgaismojums ir tas, ka apgaismojums ir tas, ka LED vienkārši iet uz leju, un to neietekmē nekādi apstākļi, kas liek jums ir nozvejas lIGHT jūs zaudējat. trūkumi Ka augi aug un raža atšķiras, jo sānos un zemāk nesaņem pietiekami daudz gaismas. mēs domājām par eksperimentēšanu ar spoguļiem uz grīdas un sānos, bet, protams, smagā folija varētu būt risinājums, bet es nezinu, kā tas darbojas ar atspoguļojot sabiedroto spektra gaismu, bet jebkurā gadījumā paldies par iedvesmu, ko es varu izmēģināt pilnīgi citā projektā

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
107
ja jūs atrodaties diezgan siltā valstī, 18°C, tad 3/mmc apvp bk mdma sintēzi var veikt mežā 2 stundās no sākuma līdz beigām, t. i., līdz mmc hcl un pvp hcl.

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
man patīk jūsu domāšanas veids... man ir forrest un visas pārējās lietas... tikai vēl nav efektīva pieredze... procesā attīstot, ka ..

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Ilgtermiņa laboratorijai tas noteikti nav labākais variants, tas ir tiesa!
Operācijām, kas pārvietojas no vietas uz vietu, tas ir!

Veiksmi jūsu nezāļu uzņēmumā