Cienījamais KokosDream(foršs segvārds) Paldies par komentāru! Jums ir taisnība, un, protams, tas nav labākā izvēle, teiksim, ilgtermiņa laboratorija. tas ir vairāk, ka es domāju par to, lai projektētu Viegli uzstādīt vairākās īsu izmanto orientētas telpas tikai nedaudz pirmā iespaida maskēties un veidot viegli bloķēta un pārklāta telpu noteiktā telpā. Kuru ir arī viegli demontēt. tā, teiksim, viens partijas projekts, samontēt visu, kas jums nepieciešams darīt savu lietu pabeigt misiju demontēt un atstāt.
Par foliju paldies par padomu! zini, es arī mazliet eksperimentēju ar LED LIGHT un augu audzēšanu. LED pret veco natrium apgaismojums ir tas, ka apgaismojums ir tas, ka LED vienkārši iet uz leju, un to neietekmē nekādi apstākļi, kas liek jums ir nozvejas lIGHT jūs zaudējat. trūkumi Ka augi aug un raža atšķiras, jo sānos un zemāk nesaņem pietiekami daudz gaismas. mēs domājām par eksperimentēšanu ar spoguļiem uz grīdas un sānos, bet, protams, smagā folija varētu būt risinājums, bet es nezinu, kā tas darbojas ar atspoguļojot sabiedroto spektra gaismu, bet jebkurā gadījumā paldies par iedvesmu, ko es varu izmēģināt pilnīgi citā projektā