Aromātisko aldehīdu smaržas

SelfExper1menter

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Vai ir kādi aizvietoti bezaldehīdi vai benzaldehīda analogi (piemēram, tiofenkarboksaldehīds), kuriem ir tāda pati mandeļu smarža kā benzaldehīdam (un kurus, iespējams, varētu sajaukt ar to)?

Pirms kāda laika man bija kaut kas, ko es uzskatīju par benzaldehīdu. Tam bija spēcīga mandeļu smarža, un tas kondensējās ar nitroetānu, veidojot, manuprāt, P2NP (gaiši dzelteni adatveida kristāli). Tagad man jāzina, vai šis savienojums varētu būt bijis kas cits, nevis benzaldehīds (kāds cits aldehīds).

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
179
kušanas temperatūra?

SelfExper1menter

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
No kā? Ja jūs domājat P2NP, es to visu izmantoju un tolaik nepārbaudīju m.p.

View previous replies…

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
179
jā p2np kušanas punkts

SelfExper1menter

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Kā jau teicu, man nav palicis nekāds p2np. Man ir tikai no tā izgatavotais amfetamīns. Un, jebkurā gadījumā, man pašlaik nav piekļuves laboratorijas iekārtām vai iespēju veikt testus. Amfetamīns ir dīvains, kas man liek apšaubīt, vai tas vispār ir amfetamīns un vai to ir droši lietot uzturā; tāpēc arī šis pavediens.

w2x3f5

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
179
Izmēra amfetamīna sāls kušanas temperatūru. iekārtas termometrs, plāns stikla kapilārs un elektriskā plīts. Ja jums nav ko pārbaudīt, tad jūs nevarēsiet uzstādīt, kāds produkts jums ir. Visnepateicīgākā lieta ir guessing.