Miner21....... Lūdzu, pastāstiet vairāk par to, ko jūs domājat par "PGP". Kādas ir vēl citas apspriežamās iespējas. Es vairākas reizes esmu sūtījis zāles uz mājām pa pastu, jo nezināju, ko citu darīt. Nesen es sūtīju narkotikas pa pastu uz drauga māju. Man zināmajā manā pasaules rajonā nav neviena mirušā piliena. Es tikko lasīju par to, ka kāds sūtīja uz tukšu māju, bet pēc tam paku nepiegādāja un tā būtībā tika pazaudēta. Tātad pastāv zināms risks. Protams, man ir pieņemami uzņemties risku, jo ir daudz pasta sūtījumu, kas pārvietojas apkārt. Es tikai gribētu zināt, vai es nepalaidu garām acīmredzamu risinājumu. Piemēram, VPN OpSec ir viegli, vienkārši to izdariet. Tor ir vienkārši, vienkārši to dariet. BTC ir viegli, vienkārši to izdariet. Anonīms nereģistrēts e-pasts ir vienkāršs, vienkārši to izdariet. Monero ir mazliet grūtāk, bet ir tā vērts, vienkārši to izdariet. Iziet cauri tam visam, un tad es to nosūtīšu pa pastu uz drauga māju, un es esmu vienas pakāpes attālumā no apcietinājuma. Tas ir galvenais vājais punkts manā plānā. Kādas idejas mums ir?