- Reaction score
- 22
Pēc lielā safrola sausuma parādījās daudzi citi prekursori un sintēzes metodes. Šī ir viena no tām, sākot no piperīna (ekstrahēta no melnajiem pipariem). Personīgi es to uzskatu par visvienkāršāko MDMA prekursora avotu. Taču tajā ir daži piemaisījumi produktā un kā oksidētāja avots tiek izmantots ozona ģenerators, kas patērē daudz elektrības.
Vispārīga procedūra :
1, Piperīna šķīdumu pagatavo, izšķīdinot piperīnu 5% ūdens šķīdumā acetonā.
2, ieslēdz ozona ģeneratoru un caur 1. šķīdumu izlaiž plūsmu.
3, Pēc stundām ozona ģeneratoru izslēdz un šķīdumu 2 reizes ekstrahē ar ēteri.
4, apvienotos ētera ekstraktus žāvē virs bezūdens NaSO4 un ēteri atdestilē.
5, atlikusī eļļa sacietē, atdzesējot.
Vissvarīgākā reakcijas daļa ir reakcijas laiks. Lai reakcijas virsma būtu lielāka, varētu izmantot augstākas efektivitātes ozona ģeneratoru un vienmērīgas gāzes burbuļģeri.
Reakcijas laiku nosaka partijas lielums. Mazākām partijām, ko es gatavoju (apmēram 1 ~ 2 g piperīna), es ļāvu reakcijai turpināties visu nakti - apmēram 8 ~ 10 stundas, un viss piperīns tika pārvērsts (pārbaudīts ar TLC un GC/MS). Es nepārbaudīju pārvēršanās ātrumu reakcijas vidū, tāpēc reakcija varēja beigties agrāk.
Man nav pieredzes ar lielākām operācijām, tāpēc es nevaru noteikt reakcijas laiku. Bet esmu pārliecināts, ka būs vajadzīgs ilgāks reakcijas laiks, jo ir lielāks piperīna daudzums.
Produkta piemaisījumi ir dažādi šķelšanās produkti pie dažādām oglekļa saitēm. Bet visvairāk dominē piperonāls. - aptuveni 80 %.
Atdalīšanas process ir diezgan sarežģīts, jo piemaisījumu un piperonāla šķīdība un sastāvs ir līdzīgi. Palīdzētu frakcionētā destilācija vai precīza kolonnu hromatogrāfija.
Vispārīga procedūra :
1, Piperīna šķīdumu pagatavo, izšķīdinot piperīnu 5% ūdens šķīdumā acetonā.
2, ieslēdz ozona ģeneratoru un caur 1. šķīdumu izlaiž plūsmu.
3, Pēc stundām ozona ģeneratoru izslēdz un šķīdumu 2 reizes ekstrahē ar ēteri.
4, apvienotos ētera ekstraktus žāvē virs bezūdens NaSO4 un ēteri atdestilē.
5, atlikusī eļļa sacietē, atdzesējot.
Vissvarīgākā reakcijas daļa ir reakcijas laiks. Lai reakcijas virsma būtu lielāka, varētu izmantot augstākas efektivitātes ozona ģeneratoru un vienmērīgas gāzes burbuļģeri.
Reakcijas laiku nosaka partijas lielums. Mazākām partijām, ko es gatavoju (apmēram 1 ~ 2 g piperīna), es ļāvu reakcijai turpināties visu nakti - apmēram 8 ~ 10 stundas, un viss piperīns tika pārvērsts (pārbaudīts ar TLC un GC/MS). Es nepārbaudīju pārvēršanās ātrumu reakcijas vidū, tāpēc reakcija varēja beigties agrāk.
Man nav pieredzes ar lielākām operācijām, tāpēc es nevaru noteikt reakcijas laiku. Bet esmu pārliecināts, ka būs vajadzīgs ilgāks reakcijas laiks, jo ir lielāks piperīna daudzums.
Produkta piemaisījumi ir dažādi šķelšanās produkti pie dažādām oglekļa saitēm. Bet visvairāk dominē piperonāls. - aptuveni 80 %.
Atdalīšanas process ir diezgan sarežģīts, jo piemaisījumu un piperonāla šķīdība un sastāvs ir līdzīgi. Palīdzētu frakcionētā destilācija vai precīza kolonnu hromatogrāfija.