Meklēju, kā ievietot savas viltotās tabletes aizzīmogotā xanax 50 skaits pudelē un arī izdrukāt kastīti. Vai kāds zina kastītes izmērus un/vai pudeles izmēru ml?
Farmaceitiskās kvalitātes alprazolāms no liela farmācijas ražotāja, kura iegādei nepieciešama licence. Arī atbilstošs aprīkojums. Tikai neaktīvās sastāvdaļas nav tieši tādas pašas
Šajā gadījumā es ieteiktu nodrošināt precīzu kastes dizainu Ķīnā.
Ir daudz Aliexpress pārdevēju, kas pārdod viltotu liesu zīmolu, piemēram, Tris, Wockhardt vai citu, etiķetes un pudeles.
Ja jūs atradīsiet šos pārdevējus, viņi noteikti varēs jums palīdzēt arī ar jūsu pieprasījumu.
Paldies par padomu! Nekad pat nebiju domājis par etiķešu un kastīšu sagādi. Es vienkārši pērku farmaceitiskās pudeles no alibaba vairumā, izdrukāju uzlīmi un pievienoju kādu aizzīmogojumu. Es vienkārši nespēju uz kastes pievienot Braila rakstu. Apskatīšos!
Tas nav ētiskākais, bet es turpinu redzēt, ka uz vietas tiek pārdoti xan batoniņi, kas noteikti nav izgatavoti no alprazolāma un noteikti nav iegūti no farmācijas ražotāja. Izdomāju, ka piedāvāšu labāku alternatīvu