Šīs grāmatas ir klasiskas. Man ir abas no tām papīra formātā, kā arī Total Synthesis I un II.
Jā, visi tik ļoti steidzas, lai kaut ko izdarītu, meklējot recepti, šablonu saīsinājumu, pārkāpumu. Cilvēkam galu galā palaimēs veiksme, bet nekad nevajadzētu paļauties uz to, lai tiktu galā, nemaz nerunājot par to, lai trāpītu uz dzīvi izmainošu iespēju un paceltu kāju dzīvē. Ir jāsaprot, ka noderīgu veiksmi mēs varam izaudzēt, tā notiek, kad satiekas sagatavošanās un iespēja. Visdažādākās iespējas iet apkārt, bet, ja cilvēks nav sagatavojies, viņš no tām neko neizmantos, pat neatpazīs tās, un sūdzēsies, ka veiksme nekad neskatās viņa virzienā.
Šī doma man atgādina Ebija Linkolna citātu:
"Dodiet man sešas stundas, lai nocirstu koku, un es pirmās četras pavadīšu, asinādams cirvi".
Jebkurā gadījumā, vai ir vēl dzīvas vecās stropa bites? Lūk, kas jauns, a? Pagāja ilgs laiks, kamēr viņi to sakārtoja, bet, kopš strops pazuda gaisā, neviena cita vietne nejutās kā mājās, pulcējot laba līmeņa diskusijas, pieklājīgi organizētas, atbalstītas ar ekspertiem, kas sniedz aktuālu informāciju un aug.
BB, mēs tevi sveicinām!
(ar "mēs" es domāju pūli, kas tikai piekrīt. Ne cilvēkus, kas kļūdās)