Question Lūdzu, palīdziet, man ir jautājumi

Blondyna

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
6
Hallo All, man ir jautājumi, un iepriekš pateicos par palīdzību. Kur es varu dabūt sausu acetonu vai kā padarīt to bezūdens? Sērskābe, cik procentuāli %, kur to var dabūt? Vai to var aizstāt ar citu skābi? Kāpēc IPA? Tas briesmīgi smird un ļoti ilgi iztvaiko. Paldies

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Es nezinu, kur jūs dzīvojat, bet ASV 100% acetonu pārdod katrā dolāru veikalā vai lielveikalā. Tā kā tas ir 100% acetons, tas ir sauss. Pilnvērtīga "koncentrēta" sērskābe, manuprāt, ir 98,3 %. 18,4 mol . Kad jūs gatavojat skābi, "recepte" ir balstīta uz to. To var atrast pie rūpnieciskajiem piegādātājiem, ķīmisko vielu piegādātājiem, tiešsaistē vai arī jūs varat attīrīt notekūdeņu tīrīšanas līdzekli, izmantojot vairākus veidus. Bieži vien tas ir 90 %. Kāpēc IPA ir atkarīgs no tā, ko jūs darāt. Bieži vien iemesls ir tas, ka to var nopirkt vai viegli pagatavot 100% tīrības pakāpes.

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
Amerikā acetonu var iegādāties jebkurā datortehnikas veikalā krāsu nodaļā. (ārpus Amerikas vietējā krāsu vai mehānikas veikalā).
Lai padarītu to sausu, tas ir jādestilē ar kādu žāvējošu vielu, piemēram, caso4 (viršanas temperatūra 56 C).
H2SO4 atkal var iegādāties datortehnikas veikalā, kur var iegādāties 35-63 % un pēc tam to koncentrēt. (var izmantot arī citas minerālskābes, bet tas ir atkarīgs no jūsu sintēzes).
IPA iztvaiko neilgi (ja tas ir sauss), ja jums šķiet, ka IPA smird, jums vienkārši jāatstāj ķīmija. (izmantojiet tvaika nosūcēju vai attālinātu atvērtu ventilācijas atveri).

neesi stulbs un nemirsti. ņem dažas video lekcijas no Chemplayer vai youtube ir 1000 video un izlasi dažas organiskās ķīmijas laboratorijas rokasgrāmatas.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Jūs atrodaties Amerikas Savienotajās Valstīs? Ja, protams, viss jūsu teiktais nav nepatiess. Vai ir kāda priekšrocība pirkt krāsas atšķaidītāju acetonu un to žāvēt, nevis pirkt 100% acetona pirkstu lakas noņēmēju? Tas pats jautājums ir par sērskābi. Ja vien jūs to nepērkat no Grainger Grizzly dažiem citiem rūpnieciskiem piegādātājiem vai ķīmijas piegādātājiem, tā var būt jākoncentrē ( bieži vien reizēm ne atkarībā no tā, kāda mol koncentrācija jums nepieciešama), vai ir kāda priekšrocība sākt ar mazāk koncentrētu formu? Izopropanolam parasti ir nepieciešama žāvēšana, bet to var izsālīt, kas ir ļoti vienkārši. Es jautāju, jo vēlos izmantot labākos pieejamos produktus, un, iespējams, pašlaik es neesmu.

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
Kāda ir jūsu nozīme šeit, atzīmējot mani.
  1. jūs nepērkat litrus nagu lakas noņēmēja, un tas ir diezgan dārgs (tas arī nav 100%), salīdzinot ar datortehnikas veikalu, kuru var nopirkt vairumā un ir diezgan lēts.
  2. neviens jums nepārdos 99,3 % H2SO4, un, ja kāds pārdod, tad no tā pienācīgi distancējieties. nav daudz pielietojumu šādai koncentrācijai. un pat zāļu sintēzē jums tas nav vajadzīgs.
netērējiet laiku, piespiedu kārtā rakstot atbildes. strādājiet pie pienācīgas kvalitātes atbildēm, nevis tikai BS.

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
155
Pirkt pilnīgi sausu acetonu ir tikpat muļķīgi kā pirkt absolūtu etanolu. Pat ja jūs atradīsiet kādu, tas tik un tā būs higroskopisks, tāpēc tāds tas paliks tikai līdz brīdim, kad to atvērsiet.