- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 30
Man ir pieejami gan pseido/efedrīns, bet tie visi satur povidonu. Es lasīju, ka ar to ir žēl strādāt, un tas padara neiespējamu A/B ekstrakciju. Šis to nesatur. Vai ir iespējams no tā iegūt tīru pseido? kā to darīt soli pa solim? Es šeit atradu metamfetamīna recepti, tikai vajadzīga palīdzība, lai sāktu.
variants Nr. 1
1 apvalkotā tablete satur 60 mg pseidoefedrīna hidrohlorīda un 150 mg ibuprofēna.
Palīgvielu saturs:
Tabletes serdes saturs: kalcija fosfāts; kukurūzas ciete; nātrija cietes glikolāts; hipromeluloze E-5; magnija stearāts.
Tabletes apvalka saturs: hipromeluloze E-5; makrogols 6000; talkas; titāna dioksīds; krāsviela Ponso 4R laka 22% (E124).
ja kāds zina, kā tikt galā ar povidonu un citiem sūdiem variants Nr. 2
pseidoefedrīns (daudz vairāk)loratadīns (5mg)
Palīgvielas:
Tabletes serde satur: laktozi, monohidrātu; kukurūzas cieti; povidonu; magnija stearātu.
Tabletes apvalks satur: saharozi; kalcija sulfātu, bezūdens; kalcija sulfātu, dihidrātu; talkas; kaučuka kolofoniju;
gumiarābiskais sveķi; ceīns; titāna dioksīds; oleīnskābe; ziepes (pulvera veidā); mikrokristāliskā celuloze; karnaubas ziepes (pulverveida); karnaubas ziepes (pulvera veidā).
vasks; baltais vasks.
variants Nr. 1
1 apvalkotā tablete satur 60 mg pseidoefedrīna hidrohlorīda un 150 mg ibuprofēna.
Palīgvielu saturs:
Tabletes serdes saturs: kalcija fosfāts; kukurūzas ciete; nātrija cietes glikolāts; hipromeluloze E-5; magnija stearāts.
Tabletes apvalka saturs: hipromeluloze E-5; makrogols 6000; talkas; titāna dioksīds; krāsviela Ponso 4R laka 22% (E124).
ja kāds zina, kā tikt galā ar povidonu un citiem sūdiem variants Nr. 2
pseidoefedrīns (daudz vairāk)loratadīns (5mg)
Palīgvielas:
Tabletes serde satur: laktozi, monohidrātu; kukurūzas cieti; povidonu; magnija stearātu.
Tabletes apvalks satur: saharozi; kalcija sulfātu, bezūdens; kalcija sulfātu, dihidrātu; talkas; kaučuka kolofoniju;
gumiarābiskais sveķi; ceīns; titāna dioksīds; oleīnskābe; ziepes (pulvera veidā); mikrokristāliskā celuloze; karnaubas ziepes (pulverveida); karnaubas ziepes (pulvera veidā).
vasks; baltais vasks.