Problēmas un risinājumi

Madre

PR manager
Reaction score
143
Gatavošanas procesā, īpaši iesācējiem, neizbēgami radīsies jautājumi, pārpratumi un šaubas.
Šajā sadaļā jūs varat uzdot visus savus jautājumus un dalīties pieredzē ar citiem foruma lietotājiem.
Un, lai gan vienmēr varat rēķināties ar foruma administratoru atbalstu un padomu, daudzos gadījumos uz pamatjautājumiem var atbildēt BB foruma lietotāji, kuriem ir pieredze ēdienu gatavošanā un kuri ir saskārušies ar tādām pašām grūtībām kā jūs.
Uzdodiet jautājumus, dalieties pieredzē, speriet pirmos soļus zāļu gatavošanas pasaulē.
Pēc brīža var gadīties, ka jūs pats konsultējat tos pašus jaunos pavārus un domājat: "Es pats vēl nesen biju jokdariņš, lol".

whaddya

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Uzveicam no Centrāleiropas,
Nesenie notikumi ap Arena grupu Rumānijā mani kopā ar daudziem citiem visā Eiropā atstāja sausu. Es, būdams tikai vidusmēra galalietotājs, ko nomocījuši piemaisījumi un absolūts ielas pirkumu goda trūkums, jau sen esmu nolēmis "izgatavot savu" - es biju vairāk nekā laimīgs, ka esmu ķēdes tālākajā galā, ik pa laikam nopērkot kādu Arena pudeli (1500x50mg). Rāpojot pa visām četrām ap māju, cerot uz kādām aizmirstām drupatām, es pazemīgi meklēju bezrūpīgu bezbumbuļainu veidu, kā sagādāt dažus desmitus gramu efedrīna, ideāli reizi mēnesī vai divreiz mēnesī vai tā.
Paldies par jūsu laiku.

ps: atvainojiet manu lauzto angļu valodu

microsharp

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
P2P ražošanai es tagad izmantoju nātrija (Na) sāli [CAS 5449-12-7]. Sintezes procesā sālsskābes vietā izmantoju fosforskābi. Problēma, kas man tagad rodas, ir šāda: šķiet, ka ir problēma ar P2P kristāla tīrību. Es aizdedzinu kristālu un konstatēju, ka tā atlikums ir balts pulveris. Normālos apstākļos atlikumam vajadzētu būt caurspīdīgam un viskozam. Iemesls, kāpēc es izmantoju fosforskābi, ir tāds, ka, ja procesā neizmantošu fosforskābi, vēlāk, kad izmantošu P2P metamfetamīna sintēzei, man būs jāizmanto sarkanais fosfors, ko ir samērā grūti iegūt. Mani interesē, kā fosforskābe tiek izmantota darbības laikā? Piemēram, temperatūra, koncentrācija utt. Liels paldies par apgaismojumu.

Last edited:

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,850
Deals
1
P2P ir šķidrums normālā stāvoklī.

View previous replies…

microsharp

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
atvainojiet, kļūda, mēs izmantojam nātrija (Na) sāli [CAS 5449-12-7], lai ražotu P2P, tad izmantojam P2P, lai ražotu efedrīnu. tas kristalizējas. un mēs to sadedzinājām, lai pārbaudītu. un noskaidrojām, ka atlikums ir balts pulveris. un normālos apstākļos tā atlikumam jābūt caurspīdīgam un viskozam. tāpēc mums ir aizdomas, vai tas ir fosforskābes iemesls, ja jā, kā mēs to izmantojam. Liels paldies par jūsu apgaismojumu.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,850
Deals
1
Jums ir jāpārbauda tā kušanas temperatūra un jāsalīdzina ar literatūras datiem. Jūsu metode nav uzticama.

microsharp

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Lūk, jaunākais rezultāts: mēs izmantojam nātrija (Na) sāli [cas 5449-12-7], lai iegūtu P2P, nātrija (Na) sāli [cas 5449-12-7] un Hcl, lai reaģētu. tagad rezultāts, kā parādīts šajā video. kas mums jādara nākamajā solī ? jāpievieno NaoH? vai varat sniegt detalizētu instrukciju?

Attachments

• AMsKN8vRcZ.MP4
    2.7 MB · Views: 0

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,850
Deals
1
Domājams, ka jums ir jānodala slāņi. Vai pēc hidrolīzes ir maisījums, vai kā?