Question Protonitazēns un fentanils, kas atšķiras?

mrshootyouup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Kāda ir atšķirība starp protonitazēnu un fentanilu? Vai protonitazēna iedarbība ir tāda pati kā fentanila? Vai eiforija ir tāda pati kā fentanila? Cik spēcīgs ir protonitazēns? Lūdzu, palīdziet man uzzināt par protonitazēnu, vai tas ir tāds pats kā fentanils.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,211
Deals
1
Protonitazīns ir 2-3 reizes spēcīgāks un tam ir indola kodola molekula, bet tie iedarbojas uz vienu un to pašu receptoru. Pat cilvēki, kas domā, ka lieto fentanilu, var viegli pārdozēt to. Paldies Google. Uz tikšanos ellē 👋, kur cilvēki, kurus tu ar to saindēsi, mūžīgi drāzīs tev pakaļā. 😆

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
265
Gan protonitazols, gan fentanils ir spēcīgi sintētiskie opioīdi, taču tie atšķiras pēc ķīmiskās struktūras, iedarbības un, iespējams, iedarbības. Fentanils pieder fenilpiperidīna opioīdu klasei. Tā ķīmisko struktūru raksturo piperidīna gredzens, kas savienots ar fenilgrupu. Protonitazols ir benzimidazolu opioīdu klases pārstāvis. Tā struktūra ietver benzimidazola gredzenu, kas atšķiras no fentanila fenilpiperidīna struktūras.

Fentanils ir aptuveni 50 līdz 100 reižu spēcīgāks par morfīnu. Šī lielā iedarbība veicina tā efektivitāti sāpju remdēšanā, bet arī pārdozēšanas risku. Tiek ziņots, ka protonitazēns ir vēl spēcīgāks par fentanilu. Agrīni pētījumi un neoficiāli ziņojumi liecina, ka tas varētu būt vairākas reizes spēcīgāks, taču precīzi salīdzinājumi var atšķirties.

Gan fentanils, gan protonitazēns ir spēcīgi pretsāpju līdzekļi, jo tie iedarbojas uz mu-opioīdu receptoriem smadzenēs. Abas zāles var izraisīt eiforiju, kas veicina to ļaunprātīgas lietošanas potenciālu. Eiforijas intensitāte var būt līdzīga, lai gan individuālā pieredze var atšķirties. Lielākas iedarbības dēļ protonitazēns var izraisīt spēcīgāku vai straujāku eiforiju. Abi opioīdi ievērojami nomāc elpošanas funkciju, kas ir galvenais letālas pārdozēšanas riska faktors. Protonitazēna lielāka iedarbība palielina šo risku.
Fentanila iedarbības sākums ir ātrs un iedarbības ilgums īss. Protonitazēna farmakokinētiskais profils ir sliktāk dokumentēts, taču tā iedarbības stipruma dēļ tam var būt līdzīga vai pat ātrāka sākšanās un potenciāli ilgāks ilgums.

Lai gan protonitazēnam un fentanilam ir daudz līdzību, protonitazēns ir potenciāli spēcīgāks un tādējādi rada lielāku pārdozēšanas risku. To atšķirīgā ķīmiskā struktūra nozīmē arī to, ka tiem var būt nedaudz atšķirīgi farmakoloģiskie profili un blakusparādību profili.

mrshootyouup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Bet kā es saprotu no jūsu viedokļa brālis efekts un eiforija tas ir gandrīz līdzīgs kā fentanila? Bet eiforijas laiks ir vēl ilgāks nekā fentanila eiforijas laiks? Cik daudz, tavuprāt, ir jāsamazina tīra protonitazēna daudzums, lai to droši lietotu? Piemēram, 1 g, cik daudz man ir nepieciešams sagriezt, lai droši lietotu un ļoti kvalitatīvi, pēc jūsu domām, brālis, un ko vislabāk sagriezt?

Paracelsus

Addictionist
Reaction score
265
Maz ticams, ka man izdosies jūs iepriecināt ar vienkāršām un skaidrām atbildēm. Protonitazēns ir diezgan jauna viela, turklāt iedarbību un drošību konkrētam cilvēkam ietekmē daudzi faktori, piemēram, lietošanas veids, individuālā panesamība, vielas kvalitāte utt.

Pētījumos ar dzīvniekiem protonitazēna efektīvā deva (ED50) ir novērtēta kā e 0,008 mg/kg.

Esmu redzējis neapstiprinātus ieteikumus, kad lietotājiem internetā tika ieteikts izmēģināt 1 mg protonitazēna uz 10 ml ūdens vai etanola.

Jebkurā gadījumā šos skaitļus vēl nevajadzētu uzskatīt par drošiem un pamatotiem ieteikumiem.

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
70
Es dzirdēju, ka nitazēni var būt ilgstošāki nekā parastie fentalogi, bet to līdzība ir tāda, ka iedarbība ir tikai kņudināšana Havent mēģinājis ne no tiem, lai pateiktu, cik ejoyable kņudināšana mēs runājam.

darkzealot

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Pirms pāris gadiem esmu izmēģinājis protonitazēnu un metonitazēnu (piegādāti no Ķīnas), jo tolaik fent kvalitāte strauji kritās pēc tam, kad ASV valdības spiediena rezultātā Ķīnā tika aizliegts to eksports. Neviens no tiem man ne mazākajā mērā nepatika. Garša bija absolūti briesmīga, atceros, ka gandrīz gagoju. Iespējams, ka tas, ko pamēģināju, nebija tas, ko es domāju, ka tas ir, jo man nebija nekādas iespējas to pārbaudīt.

HennryG1488

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
im looking for a good pre cursur for ftl and who has itr\